Επί σειρά εβδομάδων μια γυναίκα κείτονταν νεκρή στο κρεβάτι της ενώ κάτω από την ίδια στέγη συνέχιζαν ανενόχλητες να μένουν η αδερφή και η κόρη της.

Το μακάβριο περιστατικό σημειώθηκε στη Σκωτία και η αστυνομία βρήκε το πτώμα της Sharon Greenop σε αποσύνθεση μετά από κλήσεις των γειτόνων για έντονη δυσωδία που προέρχονταν από την κρεβατοκάμαρα της γυναίκας.

fsgsgf2
Η Sharon μπροστά μαζί με την κόρη της.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι στο σπίτι έμεναν η αδερφή της άτυχης γυναίκας Lynnette και η 19χρονη φοιτήτρια κόρη της Shayla μαζί με δυο ταραντούλες, αρουραίους, ένα κουνέλι, μια τυφλή γάτα και ένα τσοπανόσκυλο με τρία πόδια, την Katie.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως έρευνα για το θάνατο της γυναίκας, ο οποίος θεωρείται ανεξήγητος ενώ η μονοκατοικία στη πόλη Troon στο Ayrshire, έχει σφραγιστεί.

fsgsgf1
Αριστερά η αδερφή της Lynnette και δεξιά η κόρη της Shayla

Σημειώνεται ότι η άτυχη 46χρονη ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι ύστερα από ένα τραυματισμό στο λαιμό, αναφέρει η dailymail.

Ένας από τους γείτονες είχε αναρωτηθεί για την απουσία της γυναίκας πριν τρεις μήνες και ρώτησε την αδερφή της σχετικά. Ωστόσο η απάντηση που έλαβε ήταν ότι η Sharon βρίσκονταν καθηλωμένη στο κρεβάτι της ωστόσο δεν γνώριζε τον λόγο.

Η Sharon δεν είχε παντρευτεί ποτέ και τελευταία η κόρη της έγραψε στο προφίλ της στο facebook ότι βρήκε τον βιολογικό της πατέρα.

fsgsgf3