Μια φοιτήτρια από το Ηνωμένο Βασίλειο παραδέχεται ότι το καλοκαίρι έκανε την καλύτερη δουλειά στη ζωή της όταν μια εταιρεία ενδυμάτων την έστειλε στις ΗΠΑ για να φοράει τα ρούχα της σε πάρτι και σε γιοτ.

Η Ella Crockett η οποία είναι στο τρίτο έτος της στο Πανεπιστήμιο κέρδισε τη δουλειά ως «πρέσβειρα» για μια γνωστή μάρκα. Την έστειλαν σε ένα νησί στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ και της πρότειναν να προωθήσει τη μάρκα σε σούπερ πλούσια παιδιά.

foititroaia10

Η 21χρονη δήλωσε για την εμπειρία της: «Είναι 100% το καλύτερο καλοκαίρι που είχα ποτέ. Είχαμε ένα DJ όλη την ημέρα πάνω στο γιοτ και ακολουθούσε ένα βραδινό πάρτι με φαγητό μετά το ηλιοβασίλεμα». Όπως αποκαλύπτει, εκεί συνάντησε κι άλλα άτομα που έκαναν παρόμοια δουλειά, προωθώντας προϊόντα και μάρκες από άλλες εταιρείες. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι μέρος της δουλειάς τους ήταν να πίνουν άφθονη σαμπάνια και να είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί με τα «πλουσιόπαιδα». Και για όλα αυτά πληρωνόταν.

foititroaia11

Ωστόσο δεν παραλείπει να πει ότι πολλές φορές η δουλειά της δεν ήταν τόσο εύκολη καθώς δεν μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι και να χαλαρώσει όποτε ήθελε.

foititroaia9

«Ήταν μια εργασία που απαιτούσε να είσαι εκεί όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, αλλά μου άρεσε γιατί ήταν η πρώτη φορά που δεν αισθανόμουν σαν να είμαι σε πραγματική δουλειά» αναφέρει. Εκπρόσωπος πάντως της εταιρείας που επέλεξε τη συγκεκριμένη φοιτήτρια γι’ αυτή τη δουλειά ανέφερε ότι δεν είναι εύκολο να εξασφαλίσει κανείς μια τέτοια θέση.

foititroaia6

«Πρέπει να είναι το είδος του ατόμου που μπορεί να μιλήσει σε οποιονδήποτε. Πρόκειται για την οικοδόμηση σχέσεων και δικτύωσης» τόνισε. Ψάχνουν ουσιαστικά άτομα εμφανίσιμα και πολύ κοινωνικά ώστε να προωθήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα τους σε πελάτες που θα αγοράσουν.

foititroaia2 foititroaia3 foititroaia4 foititroaia5 foititroaia7 foititroaia8