Μεγαλώνει μέρα με τη μέρα η αγωνία των γονιών της Λίζας, του μόλις 10 μηνών μωρού που εξαφανίστηκε τη Δευτέρα από το σπίτι της στο Κάνσας των ΗΠΑ. Ανασυνθέτοντας τι συνέβη τη νύχτα που η κόρη τους χάθηκε, η μητέρα της Deborah Bradley και ο πατέρας της Jeremy Irwin βρίσκονται ενώπιον πολλών πράξεων περιστατικών.

Ο Irwin θυμάται πως όταν επέστρεψε από τη δουλειά του τη νύχτα, πρόσεξε πως η πόρτα του σπιτιού του ήταν ξεκλείδωτη, τα φώτα αναμμένα και τα παράθυρα ανοιχτά ενώ μόλις κατάλαβαν πως το μωρό έλειπε και η Bradley άρχισε να φωνάζει «πάρε την αστυνομία» συνειδητοποίησαν πως όλα τα κινητά τους τηλέφωνα είχαν εξαφανιστεί!

«Πήραν τη Λίζα και μας πήραν και όλα τα τηλέφωνα για να μην μπορούμε να καλέσουμε βοήθεια», είπε ο Irwin.
 
Οι γονείς της μικρής επιχειρούν τώρα, σε συνεργασία με την αστυνομία, να συντάξουν έναν κατάλογο με όλους τους ανθρώπους που συναντούσαν στην καθημερινότητά τους και οι οποίοι μπορεί να έχουν κάποια σχέση με την εξαφάνιση.

«Σας παρακαλώ, η Λίζα έχει μια οικογένεια που αγαπά πολύ», είπε κλαίγοντας η μητέρα του μωρού απευθυνόμενη στους πιθανούς απαγωγείς. «Πηγαίνετε την κάπου με ασφάλεια, σε μία εκκλησία, ένα νοσοκομείο, την πυροσβεστική. Απλά αφήστε τη σε κάποιον και φύγετε, δεν θα γίνουν καθόλου ερωτήσεις. Θέλουμε μόνο το παιδί μας πίσω», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο