Ένας εξαγριωμένος ποδηλάτης κατέστρεψε το ίδιο του το ποδήλατο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα δρόμου στο Μιλάνο όταν ένας άλλος συμμετέχοντας έπεσε μπροστά του πριν από έναν κρίσιμο γύρο και έτσι τον σταμάτησε.

Ο Jeremy Santucci που είναι ποδηλάτης και μοντέλο, πέταξε το ποδήλατό του κάτω, σπάζοντάς το στη μέση, αφού τελικά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον κρίσιμο γύρο του και να κάνει ένα ρεκόρ. Σε ένα βίντεο που ελήφθη λίγο μετά τη σύγκρουση του προπορευόμενου ποδηλάτη, ο Santucci εμφανίζεται φορώντας το κράνος του και έχοντας ανοιχτή τη στολή του να πετάει με δύναμη κάτω το ποδήλατο και να το σπάει κυριολεκτικά στα δύο.

podhlaths2Αφού το μεταφέρει για μερικά βήματα στην πλάτη του, ξαφνικά, και όντας φανερά εκνευρισμένος κάνει γκριμάτσες και το ρίχνει στο έδαφος. Στη συνέχεια κάνει βόλτες ανάμεσα στα συντρίμμια κάνοντας ταυτόχρονα χειρονομίες και μιλώντας νευριασμένα με κάποιον.

podhlaths3

Δύο άλλοι ποδηλάτες συνεχίζουν την πορεία τους δίπλα στο σπασμένο ποδήλατο πριν εκείνος μαζέψει τα κομμάτια του από το δρόμο και βγει εκτός πίστας. Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε λίγες ώρες αργότερα στο Youtube, εξηγεί ο ίδιος το ξέσπασμά του λέγοντας ότι ήταν έτοιμος να κάνει έναν πολύ καλό χρόνο και είχε προετοιμαστεί σκληρά γι΄αυτό.

podhlaths1

«Όταν ο καρδιακός ρυθμός είναι πάνω από 190 και προετοιμάζεσαι όλο το χρόνο για τους τελικούς και «συγκρούεσαι» υπάρχουν πολλά συναισθήματα που τρέχουν μέσα σου. Είμαι άνθρωπος» έγραψε στους φίλους του στο Facebook αλλά και στους followers του στο Instagram που σχολίασαν το ξέσπασμά του. Πολλοί ήταν αυτοί που έκριναν ότι ήταν υπερβολική αντίδραση ενώ άλλοι τον δικαιολόγησαν λέγοντας ότι είναι φυσικό να αντιδράς έτσι όταν έχεις κάνει τόση προετοιμασία.

Δείτε το βίντεο από το περιστατικό…