Ένας Βρετανός, ο οποίος αγόρασε 6 κόκκινες Ferrari χωρίς να τις δει και έστειλε οδηγό αγώνων για να κάνει test drive, έχει αφήσει άφωνο το προσωπικό σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, με την πρωτοφανή αυτή συμφωνία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, ο άνδρας ο οποίος ζει στη Σιγκαπούρη, δεν είχε ποτέ στο παρελθόν αποκτήσει κάποιο αυτοκίνητο από την ιταλική μάρκα πριν κάνει την αγορά που του κόστισε χιλιάδες λίρες.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο άνδρας είχε κάνει επίσκεψη στο showroom τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Ιούλιο. Έπειτα επέστρεψε στη Σιγκαπούρη και παρήγγειλε τέσσερα κλασικά αυτοκίνητα από τη Ferrari τα οποία δεν ήταν καν στον εκθεσιακό χώρο που είχε επισκεφτεί τότε. Μετά την αγορά των τεσσάρων αυτοκινήτων, ο άνδρας που θεωρείται μέσης ηλικίας, παρήγγειλε από την αντιπροσωπεία ακόμη δύο μοντέλα, εκτοξεύοντας το λογαριασμό.

Ο διευθυντής της αντιπροσωπείας αποκάλυψε: «Όταν ήρθε από τη Σιγκαπούρη, έριξε μια καλή ματιά στο showroom σε γενικές γραμμές, αλλά τα αυτοκίνητα που κατέληξε να αγοράσει δεν βρίσκονταν καν στο χώρο της έκθεσης. Τρεις ή τέσσερις εβδομάδες μετά την επιστροφή του στην Ασία, μας έστειλε μια παραγγελία για τα τέσσερα αυτοκίνητα, αλλά επεκτάθηκε γρήγορα σε συνολικά έξι. Ο μόνος όρος που έβαλε ήταν να έχει το κόκκινο αγωνιστικό χρώμα που έχουν οι Ferrari. Και αντί να κάνει test drive ο ίδιος, έστειλε έναν γνωστό οδηγό αγώνων να το κάνει».

Σίγουρα είναι ένα περιστατικό που δε θα ξεχάσει ο υπεύθυνος της αντιπροσωπείας, αλλά και το προσωπικό…

rari1 rari3 rari4 rari5 rari6 rari7 rari8 rari9