Η διάγνωση της 52χρονης Kath Wilson από την Αγγλία έγινε με έναν ιδιαίτερο τρόπο με πρώτο σύμπτωμα για την ίδια τα πρησμένα της πόδια.

Η πρώτη απάντηση του γιατρού που επισκέφτηκε, όταν του είπε ότι δεν της έκαναν τα παπούτσια της ήταν να χάσει βάρος, αλλά αποφάσισε να δει και έναν πιο ειδικό καθώς το πρόβλημα δεν υποχωρούσε παρά τις προσπάθειές της. Τελικά διαπιστώθηκε ένας καλοήθης όγκος στο μέγεθος ενός αυγού στην υπόφυση και χρειάστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.

Η 52χρονη είχε μια πολύ καλή ανάρρωση μετά το χειρουργείο και έχασε επιπλέον μερικά κιλά βελτιώνοντας γενικότερα την υγεία της.

dajdagh2Όπως αποκαλύπτει η ίδια, που είναι και μητέρα τριών παιδιών, όχι μόνο κέρδισε πίσω την υγεία της αλλά και την ακοή της η οποία είχε πληγεί πριν αποκαλυφθεί ο όγκος. «Είχα τόνους παπούτσια και μπότες που στένευαν όλο και περισσότερο αλλά στη συνέχεια παρατήρησα ότι δεν μπορούσα να βάλω ούτε τα γάντια μου. Η μύτη μου, μού έμοιαζε μεγαλύτερη και η βέρα μου δεν μου χωρούσε πια. Τα πόδια μου πρήστηκαν τόσο που δεν χωρούσαν ούτε σε μεγαλύτερο νούμερο» λέει η γυναίκα μιλώντας για την ιστορία της.

dajdagh1

Η 52χρονη αρχικά παρουσίασε προβλήματα ακοής στα οποία δεν έδωσε καμία σημασία και αργότερα άρχισε να έχει πρηξίματα στα πόδια και στα χέρια. Χωρίς να το ξέρει, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Mirror, ο όγκος γέμισε το σώμα της με αυξητικές ορμόνες.

Πλέον έχει αναρρώσει πλήρως και θέλει να δώσει το μήνυμα να μην αγνοεί κανείς οποιοδήποτε σύμπτωμα και αν έχει, ζητώντας ιατρική συμβουλή.