Δίδυμα αδέρφια αψήφησαν τις πιθανότητες και απέκτησαν παιδί την ίδια μέρα

Οι συμπτώσεις που τους ακολουθούν


ΚΟΣΜΟΣ
13:00
24/08/2016
Δίδυμα αδέρφια αψήφησαν τις πιθανότητες και απέκτησαν παιδί την ίδια μέρα
loading

O Steven και ο David Bisset είναι δύο αδέρφια που έπρεπε σίγουρα να βάλουν στοίχημα γι’ αυτό που τους συνέβη, καθώς είναι αρκετά σπάνιο.

Τα αδέλφια από τη Σκωτία, ηλικίας 28 ετών είχαν γίνει πρωτοσέλιδο, πριν από μια δεκαετία όταν πήραν το δίπλωμα οδήγησης την ίδια μέρα. Αυτή τη φορά η ιστορία τους ήρθε ξανά στο προσκήνιο, αλλά για άλλο λόγο.

dads4

Και οι δύο παντρεύτηκαν πέρυσι με διαφορά λίγων μηνών, αλλά έγιναν γονείς την ίδια μέρα, καθώς οι σύζυγοί τους γέννησαν και οι δύο στις 15 Αυγούστου. Η μία γυναίκα έφερε στον κόσμο το παιδί περίπου στις 6 το πρωί και η άλλη στις 9 το βράδυ κάνοντας πανευτυχείς τους γονείς τους.

Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μια 1 προς 150.000.

dads2

Μάλιστα οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στο διάδρομο του μαιευτηρίου, καθώς την ώρα που η μία έμπαινε στην αίθουσα τοκετών η άλλη έβγαινε, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Sun.

dads3

Τα δίδυμα αδέρφια εκτός λοιπόν από τα γενέθλιά τους που τα γιόρταζαν πάντα μαζί, πλέον θα γιορτάζουν και τα γενέθλια των παιδιών τους. Ακόμη βέβαια δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό το παιχνίδι της μοίρας και πόσο τυχαία έγιναν όλα!

Όπως λένε βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάποια σύμπτωση με τις ζωές τους αλλά αυτή ήταν η πιο εντυπωσιακή. Η μητέρα τους λέει μάλιστα ότι ακόμη και οι επιλογές που κάνουν σε συγκεκριμένα πράγματα είναι ίδιες, χωρίς προηγουμένως να το έχουν συζητήσει μεταξύ τους.

dads5

Όσον αφορά στη γέννηση των παιδιών τους, τα δίδυμα αδέρφια λένε ότι είχαν υποψιαστεί ότι μπορεί να γεννηθούν για παράδειγμα με μια μέρα διαφορά, αλλά ποτέ δεν περίμεναν τέτοια σύμπτωση.

Οι γιατροί τους είχαν δώσει περίπου τρεις μέρες διαφορά, οπότε θεωρούσαν ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Τώρα έχουν γυρίσει όλοι στο σπίτι και απολαμβάνουν τη νέα τους ζωή.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει