Ο 70χρονος Zhang Wenliang από την επαρχία Σιτσουάν νοτιοδυτικά της Κίνας ξόδεψε κάτι περισσότερο από 1.800 λίρες για μια κούκλα του σεξ για να αντικαταστήσει τη σύζυγό του, η οποία πέθανε από καρκίνο.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 40 χρόνια αλλά δεν είχαν παιδιά σύμφωνα με την People’s Daily Online. Αλλά σε λιγότερο από ένα χρόνο η κούκλα άρχισε να καταστρέφεται, όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail και τώρα ο συνταξιούχος θέλει να μηνύσει τον κατασκευαστή.

karkinos1

H σύζυγος του Zhang πέθανε τον περασμένο Αύγουστο όταν έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας. Διαγνώστηκε με την ασθένεια το Μάρτιο του 2015 και της είπαν ότι ο καρκίνος εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα.

Ο 70χρονος που είναι γιατρός είπε σε συνέντευξή του: «Βοήθησα άλλους να ξεπεράσουν τις ασθένειές τους, αλλά με την ασθένειά της δεν μπορούσα να κάνω τίποτα».

karkinos2

Ένα μήνα μετά το θάνατο της συζύγου του, ο άνδρας από την Κίνα αγόρασε μια κούκλα του σεξ από σιλικόνη έναντι 1.833 λιρών η οποία είναι σε θέση να κάνει ήχους και έχει ελεγχόμενη θερμοκρασία. Ο ίδιος αναφέρει ότι πλέον η κούκλα είναι η σύζυγός του και ότι θέλει να ζει μαζί του στο σπίτι.

karkinos3

«Ψεύτικη είναι σήμερα μόνο στο σώμα της» λέει χαρακτηριστικά. Ο 70χρονος μάλιστα φοράει στην κούκλα τα ρούχα της γυναίκας του για να του θυμίζει την παρουσία της.

«Ίσως για μερικούς ανθρώπους είναι μια διασκέδαση ή η ικανοποίηση των φυσιολογικών αναγκών τους, αλλά εγώ το βλέπω ως ένα πραγματικό πρόσωπο και είναι μια χαρά για μένα που μου λείπει η γυναίκα μου» προσθέτει ο ηλικιωμένος.

karkinos4

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mail όταν αγόρασε την κούκλα διέκοψε όλους τους κοινωνικούς δεσμούς και δεν προσκαλούσε τους φίλους στο σπίτι του.Ωστόσο, ο Zhang ισχυρίζεται ότι οι αρθρώσεις στην κούκλα παραμορφώθηκαν μετά από μόλις έξι μήνες χρήσης.

Υπάρχουν επίσης περίεργες ανωμαλίες που εμφανίζονται στην κούκλα όπως λέει ο 70χρονος που ψάχνει να βρει τον κατασκευαστεί για να τον μηνύσει. Θεωρεί ότι το ποσό που έδωσε δε δικαιολογεί τη φθορά και θέλει αποζημίωση.

karkinos5