Η 47χρονη Michelle Hearnden από την Αυστραλία είναι μια μητέρα που αποφάσισε να φέρει στον κόσμο το παιδί του γιου της και της συντρόφου του αφού το ζευγάρι ενημερώθηκε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να προσπαθήσουν να αποκτήσουν μωρό.

Η γυναίκα η οποία είναι ήδη μητέρα εννέα παιδιών είπε στο γιο της και στη σύντροφό του ότι προσφέρεται να κυοφορήσει το παιδί που θέλουν να αποκτήσουν αλλά δεν μπορούν. Το ζευγάρι έχει ήδη χάσει ένα παιδί το οποίο γεννήθηκε πρόωρα με βάρος 620 γραμμάρια και δεν τα κατάφερε.

«Σαν μητέρα εννέα παιδιών δε θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι δεν θα είμαι σε θέση να αποκτήσω παιδιά» είπε η ίδια στη Daily Mail Αυστραλίας και πρόσθεσε: «Χρειάζονταν κάποιον να βοηθήσει και γιατί να μην είμαι εγώ;». Η 47χρονη δεν είχε ποτέ πρόβλημα σε καμία από την εγκυμοσύνη της και τώρα η οικογένεια συγκεντρώνει χρήματα για να γίνει η εξωσωματική γονιμοποίηση και η γυναίκα να γίνει παρένθετη μητέρα.

Η σύντροφός του γιου της έχει ήδη ένα παιδί από προηγούμενη σχέση και είναι ενθουσιασμένη που θα αποκτήσει ακόμη ένα με την βοήθεια της 47χρονης. «Ξεσπάω σε κλάματα», είπε η ίδια και πρόσθεσε: «Είναι απλά ένα καταπληκτικό άτομο και είπε αμέσως ανιδιοτελώς «ναι θα το κάνω».

Η νεαρή ανέφερε επίσης ότι δεν ήξερε πως έχει μια πολύ σοβαρή διαταραχή στην πηκτικότητα του αίματος μέχρι που αντιμετώπισε δυσκολία να κάνει παιδί με τον σύντροφό της παρόλο που είχε αποκτήσει ήδη μια κόρη στο παρελθόν. Όταν τελικά έμεινε έγκυος το 2014 γέννησε με καισαρική πρόωρα λόγω θρόμβωσης, το μωρό μεταφέρθηκε στην εντατική αλλά δεν τα κατάφερε. Όταν συμβουλεύτηκαν αργότερα γιατρούς ενημερώθηκαν ότι οι μόνες λύσεις ήταν η παρένθετη μητρότητα ή η υιοθεσία. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο άμεσα ανταποκρίθηκε σε αυτό η μητέρα του και είπε ότι θα το κάνει εκείνη, δίνοντάς τους αυτό το δώρο. Σε λίγο καιρό η οικογένεια θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες για να αποκτήσει το μωρό τους.

mipd1 mipd2 mipd3 mipd4 mipd5