Ένας ιμάμης σε τζαμί στο Κάρντιφ της Βρετανίας, καταγράφηκε από δημοσιογράφο, να λέει σε έφηβους μαθητές του ότι είναι επιτρεπτό από το Κοράνι να έχουν σκλάβες του σεξ.

Ο Ali Hammuda, όπως ονομάζεται ο ιμάμης, ηχογραφήθηκε επίσης να λέει σε 13χρονα παιδιά ότι η «ημέρα της Κρίσης πλησιάζει». Μάλιστα, όλα αυτά έλαβαν χώρα σε ένα τζαμί στο οποίο πήγαιναν τρεις νεαροί από το Κάρντιφ πριν πάρουν την απόφαση να φύγουν για τη Συρία και να ενταχθούν στο ISIS, το 2014.

Το κήρυγμα του κληρικού καταγράφηκε μυστικά στο τζαμί Al-Manar από έναν «μυστικό» ρεπόρτερ ο οποίος κατάφερε να εισχωρήσει σε έναν στενό κύκλο «μελέτης των θρησκευτικών κειμένων», όπως αναφέρει η βρετανική DailyMail.

dsdas21

Σε ένα σημείο της ηχογράφησης, ο ιμάμης αναλύει μία σειρά από χαντίθ (γνωμικά του Μωάμεθ), στα οποία ο προφήτης λέει ότι μία ένδειξη του ερχομού της ημέρας της Κρίσης θα είναι όταν «μία σκλάβα γεννήσει τον αφέντη της».

«Μία από τις ερμηνείες αυτού του χαντίθ είναι ότι στο τέλος των ημερών θα υπάρξουν πολλοί πόλεμοι, όπως αυτοί που έχουμε σήμερα, και εξαιτίας αυτών των πολέμων αρκετές γυναίκες θα πιαστούν αιχμάλωτες, ως σκλάβες. Ο αφέντης μιας τέτοιας γυναίκας θα μπορεί να έχει ερωτικές σχέσεις μαζί της, γιατί αυτό επιτρέπεται από το Ισλάμ. Επιτρέπεται να έχεις σχέσεις με μια γυναίκα που είναι είτε σκλάβα, είτε γυναίκα σου», ακούγεται να αναφέρει ο κληρικός στην ηχογράφηση.