Αυτό που έλειπε από τις τρεις υποψήφιες για τον ετήσιο διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Ιταλία» δεν ήταν η ομορφιά, παρά ταύτα αποκλείστηκαν από το διαγωνισμό. Όταν οι υπεύθυνο του διαγωνισμού είδαν τις φωτογραφίες των τριών κοριτσιών, αφενός… κοκκίνισαν, αφετέρου θεώρησαν ότι οι καλλονές ήταν πολύ σέξι για να συμμετέχουν.

Πρώτη αποκλείστηκε η Alice Bellotto, που δήλωσε: «Είμαι πραγματικά εκνευρισμένο με τον αποκλεισμό μου. Σε ότι με αφορά οι φωτογραφίες μου είναι καλαίσθητες και καλλιτεχνικές. Είμαι μοντέλο, ποιο είναι το πρόβλημα;».

Σειρά είχε η Raffaella Modugno, που είχε κερδίσει στο διαγωνισμό «Μις Καμπύλες» στην Ιταλία. Οι σέξι φωτογραφίες των κοριτσιών δεν ενθουσίασαν τους κριτές, που αποφάσισαν να τις «κόψουν».

H τρίτη που αποκλείστηκε ήταν η Tiziana Piergianni, που οι φωτογραφίες της έφτασαν στα χέρια των υπευθύνων, οι οποίοι με τη σειρά τους έδειξαν την πόρτα της εξόδου στην 26χρονη κοπέλα.

Εκπρόσωπος του διαγωνισμού δήλωσε ότι όσες υποψήφιες έχουν ποζάρει σε γυμνές ή προκλητικές πόζες αποκλείονται από την κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου ομορφιάς.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.