Μοιραία στάθηκε η φωτογραφία που ήθελε να βγάλει ένας άνδρας από την Κίνα με ένα θαλάσσιο ίππο.

Ο άνδρας, σύμφωνα τα δημοσιεύματα των τοπικών μέσων, σκοτώθηκε από το ζώο καθώς τον έσυρε κάνοντας παιχνίδια μέσα στο νερό, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Το περιστατικό συνέβη νωρίτερα αυτό το μήνα στο Πάρκο Άγριας Ζωής Xixiakou στην πόλη Rongcheng στο βoρειοανατολικό τμήμα της Κίνας.

Ο άνδρας με το όνομα Jia Lijun, είχε επισκεφθεί το πάρκο μόνος του και είχε ήδη βγάλει βίντεο και selfie για να τις βάλει στο προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα, όταν ο θαλάσσιος ίππος, ο οποίος ζύγιζε περίπου 1,5 τόνο, τον άρπαξε από πίσω και τον τράβηξε στο νερό.

Σύμφωνα με τις αναφορές, η οικογένεια του Jia έμαθε για την τραγική είδηση το βράδυ της 11ης Μαΐου. Ωστόσο, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δεν προσδιόρισαν την ακριβή ημερομηνία του ατυχήματος. Τα κινεζικά μέσα ανέφεραν την είδηση την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας ότι ο Jia είχε σκοτωθεί από ένα θαλάσσιο ίππο που τον έσυρε σε μια πισίνα. Αργότερα βγήκαν στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες που έλεγαν ότι ο άνδρας είχε ήδη βγάλει κι άλλες φωτογραφίες και είχε γυρίσει την πλάτη του στο ζώο για να βγάλει κι άλλες selfies. Φίλοι του είχαν υποστηρίξει ότι ήταν πολύ ενθουσιασμένος με το ζώο και τους είχε ήδη στείλει βίντεο και φωτογραφίες απευθείας από το Πάρκο.

«Ποιος θα φανταζόταν ότι στις 3 η ώρα θα μου έστελνε ένα βίντεο, μιλώντας και γελώντας και μόλις λίγα λεπτά αργότερα θα πνιγόταν στο νερό;» δήλωσε ένας φίλος του και πρόσθεσε: «Η πλάτη του ήταν προς τον θαλάσσιο ίππο και έβγαζε μια selfie, όταν ο θαλάσσιος ίππος ήρθε από πίσω και τον τράβηξε μέσα στην πισίνα για να παίξουν. Σκοτώθηκε από τον θαλάσσιο ίππο, δεν έπεσε κατά λάθος μέσα στο νερό».

selfie1 selfie2 selfie3 selfie4 selfie5 selfie6