Οι μεγαλύτερες θεωρίες συνωμοσίας για τους ναζί

Τα εξωπραγματικά σενάρια για την τεχνολογική ανωτερότητα του Γ’ Ράιχ και την παράξενη χιτλερική φύση


ΚΟΣΜΟΣ
7:51
30/05/2016
Οι μεγαλύτερες θεωρίες συνωμοσίας για τους ναζί
18
loading

Το να ισχυριστεί κανείς ότι ο κόσμος αιφνιδιάστηκε ολότελα από τη στρατιωτική υπεροχή της Γερμανίας εκεί στα τέλη της δεκαετίας του 1930 δεν θα αποκάλυπτε όλη την αλήθεια, καθώς ο τρόμος που ενστάλαξε η μοναδική πολεμική μηχανή του Γ’ Ράιχ στην οικουμένη ήταν πρωτόγνωρος.

Κι έτσι στα 70 χρόνια που μας χωρίζουν από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου έχουν υποστηριχθεί πολλά και διάφορα για το πώς ανέπτυξαν τέτοια τεχνολογία οι Ναζί, αλλά και για το πώς κατάφεραν να γίνουν παντοδύναμοι μέσα στα μόλις 20 χρόνια του Μεσοπολέμου.

Και βέβαια κάποιες θεωρίες ακροβατούν πάνω σε τεντωμένο σχοινί, όταν τουλάχιστον επιστρατεύεται το παράλογο και το μεταφυσικό για να ερμηνεύσει γεγονότα του φυσικού κόσμου.

Οι ναζιστικές θεωρίες συνωμοσίας επιμένουν σε πείσμα των λογικών καιρών μας, παραμένοντας διαχρονικά στο περιθώριο των ιστορικών ερευνών…

Διέφυγε ο Χίτλερ στη Λατινική Αμερική;

nanznfiofovspootrsesc11

Ήταν καλοκαίρι του 2014 όταν αποχαρακτηρίστηκαν μια σειρά από ντοκουμέντα του FBI που σπεκούλαραν ότι ο Φύρερ δεν είχε αυτοκτονήσει στο Βερολίνο αλλά είχε καταφέρει να διαφύγει από την ισοπεδωμένη Ευρώπη βρίσκοντας καταφύγιο στην Αργεντινή. Σύμφωνα με το απόρρητο έγγραφο, ο Χίτλερ προσγειώθηκε στη λατινοαμερικάνικη χώρα μόλις δύο βδομάδες μετά την πτώση του Βερολίνου σε συμμαχικά χέρια.

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ ισχυριζόταν ότι απέκτησε την ευαίσθητη πληροφορία από ναζιστή πληροφοριοδότη που ζητούσε πολιτικό άσυλο στην Αμερική. Κατά τη μαρτυρία του, ο Χίτλερ, με την αμέριστη συμπαράσταση του αργεντίνικου καθεστώτος, εγκαταστάθηκε σε ένα χωριουδάκι στους πρόποδες των Άνδεων. Το διαβαθμισμένο έγγραφο καταλήγει βέβαια ότι οι πληροφορίες δεν ήταν πειστικές ώστε να χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης, αν και αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους συνωμοσιολόγους.

nanznfiofovspootrsesc1

Λάδι στη φωτιά έριξε επίσης η φωτογραφία που αναδύθηκε και παρουσιάζει υποτίθεται τον Χίτλερ στη Βραζιλία. Το νέο ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα από κυνηγό ναζιστών που πίστευε ακράδαντα ότι ο Χίτλερ είχε μεταβεί από την Αργεντινή στην Παραγουάη, πριν εγκατασταθεί τελικά στη Βραζιλία. Η φωτογραφία τον δείχνει λέει το 1984 χωρίς μουστάκι και με την ερωμένη του αγκαλιά. Κατά τον ίδιο, ο Χίτλερ πέθανε έπειτα από δύο χρόνια, σε ηλικία 95 ετών.

Αν ισχύει το σενάριο, τότε ο ρόλος των Σοβιετικών παραείναι ύποπτος, καθώς η επίσημη ιστορία τούς θέλει να βρίσκουν τα καμένα απομεινάρια του. Το 2009 ο αρχαιολόγος Νίκολας Μπελαντόνι πήρε άδεια να υποβάλει σε εξέταση DNA ένα από τα τμήματα του κρανίου του Χίτλερ και τα αποτελέσματά του έδειξαν ότι δεν ήταν το ίδιο με τα απομεινάρια που έχουν στα χέρια τους οι Ρώσοι. Κάτι που φούντωσε φυσικά τη συνωμοσιολογική πυρά…

Ήταν ο Χίτλερ δαιμονισμένος;

nanznfiofovspootrsesc2

Η περίεργη ιστορία με τον δαιμονισμό του Χίτλερ ξεκίνησε ήδη από την εποχή του, αφού ακόμα και ο Χέρμαν Ράουσνινγκ έβλεπε τον Σατανά να έχει εισβάλει στον Φύρερ! Ο συνεργάτης των Ναζί που τα έσπασε τελικά μαζί τους ισχυρίστηκε σε βιβλίο του ότι ο Χίτλερ έπεφτε σε μια υπερβατική κατάσταση πριν εκφωνήσει τις διαβόητες ομιλίες του, κάτι που τον έκανε απλό σκεύος για δαιμόνια, κακά πνεύματα αλλά και τον ίδιο τον Εωσφόρο βέβαια.

Το ίδιο ισχυρίστηκε και ο παιδικός φίλος του Χίτλερ, Αουγκούστ Κούμπιζεκ, στο πόνημά του «Ο νεαρός Χίτλερ που ήξερα», όταν λέει ότι κάθε φορά που ο 17χρονος Αδόλφος του αποκάλυπτε τα όνειρά του για την επιστροφή της Γερμανίας στο παλιό μεγαλείο, ήταν «σαν μιλούσε κάποιος άλλος μέσα από το σώμα του»! Την ίδια ώρα, καρδινάλιοι του Βατικανού είχαν ισχυριστεί παλιότερα ότι ο Πάπας Πίος ΙΒ’ τον είχε εξορκίσει από απόσταση, αν και το πράγμα προφανώς δεν έπιασε…

Είχαν οι Ναζί βοήθεια από πλάσματα άλλων κόσμων;

nanznfiofovspootrsesc3

Την ώρα που δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Γ’ Ράιχ ήταν πολύ μπροστά τεχνολογικά σε σχέση με τους Συμμάχους, ο λόγος για τον οποίο συνέβη αυτό είναι που απασχολεί τους ιστορικούς και τους συνωμοσιολόγους, έχοντας ο καθένας τις απόψεις του. Οι δεύτεροι θεωρούν φυσικότατα πως οι Ναζί είχαν μια εξώκοσμη βοήθεια και παραθέτουν παράξενα ομολογουμένως ντοκουμέντα ήδη από τα χρόνια της ναζιστικής λαίλαπας.

Η μεγαλύτερη στιγμή των θεωριών για αγρίους ήρθε το 1970, όταν ο γνωστός ερευνητής του απόκρυφου Άλεν Γκρίνφιλντ ισχυρίστηκε ότι είχε ρωτήσει τον διαπρεπή επιστήμονα δρ Βέρνερ φον Μπράουν, τον άνθρωπο που έφερε τους Αμερικάνους στη Σελήνη, για το πώς απέκτησαν πολεμικό κεφάλι οι Ναζί κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σύμφωνα με τον Γκρίνφιλντ, ο φον Μπράουν αποκρίθηκε: «Είχαμε βοήθεια! Από εκείνους!», δείχνοντας κάτι εξωγήινους που κρατούσε ο ερευνητής των ΑΤΙΑ. Για να γίνει μάλιστα το πράγμα κρυστάλλινο, ο Γκρίνφιλντ τον ρώτησε αν εννοεί εξωγήινη ζωή, για να λάβει την καθησυχαστική απάντηση του καθηγητή: «Ναι!».

Στο ίδιο συμπέρασμα είχε καταλήξει και ο διαβόητος ναζί μηχανικός Χέρμαν Όμπερθ, όταν είχε γράψει για τους λόγους που οι Γερμανοί ήταν τόσο τεχνολογικά προωθημένοι στις δεκαετίες του 1930 και του 1940: «Δεν μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για τις υψηλότατες επιδόσεις μας σε μια σειρά από επιστημονικούς τομείς, γιατί είχαμε βοήθεια». Όταν τον ρώτησαν ποιους εννοεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να δηλώσει φυσικότατα: «Οι άνθρωποι από άλλους κόσμους»!

Ναζί και Βριλ

nanznfiofovspootrsesc4

Η Εταιρία Βριλ ήταν μια μυστικιστική σέχτα απ’ όπου ξεπήδησαν οι περισσότεροι υψηλόβαθμοι ναζί αξιωματούχοι. Το όνομα της αποκρυφιστικής εταιρίας προερχόταν από το πόνημα επιστημονικής φαντασίας του βρετανού συγγραφέα Έντουαρντ Μπάλγουερ Λίτον «Η επερχόμενη φυλή» (1871), όπου διηγείται τις περιπέτειες ενός προωθημένου πολιτισμού, των Αρίων!

Η Εταιρία των Βριλ (δεν πρέπει να συγχέεται με την Εταιρία της Θούλης), που πίστευε ότι ήταν άμεσοι απόγονοι των Αρίων, θεωρούσε ότι θα μπορούσε να αντλήσει γνώσεις από τον μητρικό πολιτισμό και να χειραγωγήσει τα ενεργειακά πεδία. Η Βριλ ήταν αυτή που έκανε τους Ναζί να ψάχνουν σαν τρελοί αρχαία κειμήλια και απόκρυφες τεχνολογίες…

Ο Δίσκος Χαουνεμπού

nanznfiofovspootrsesc5

Ξεκινώντας από το 1935, οι ναζί επιστήμονες ανέπτυσσαν μια αντιβαρυτική τεχνολογία για να χρησιμοποιηθεί σε γήινο ιπτάμενο δίσκο! Οι Ναζί κατασκεύασαν υποτίθεται τον ιπτάμενο δίσκο τους στη βορειοδυτική Γερμανία, σε μια εγκατάσταση κοντά στο Χάουνεμπεργκ, απ’ όπου πήρε και το όνομά του το τερατούργημα.

Με διάμετρο 8 μέτρων, το Χαουνεμπού μπορούσε να φιλοξενήσει πλήρωμα οχτώ ανθρώπων και παρά το γεγονός ότι πετούσε μόνο σε χαμηλό υψόμετρο, μπορούσε να αγγίζει αστρονομικές ταχύτητες 4.800 χλμ/ώρα! Οι επόμενες εκδοχές του έπιαναν λέει ακόμα και τα 17.000 χλμ/ώρα, καθώς τώρα εκμεταλλευόταν ενεργειακά πεδία, ασπίδες θερμότητας και πρωτοποριακά μεταλλικά κράματα.

Το 1942, έπειτα από τρία χρόνια μετά το πρώτο Χαουνεμπού, ήταν σειρά για το Χαουνεμπού Β’, το οποίο στέγαζε 9 άτομα και πετούσε λέει για 55 συνεχόμενες ώρες (σε σχέση με τις 18 ώρες του πρώτου). Παρά το γεγονός ότι κανείς δεν ξέρει αν οι ιπτάμενοι δίσκοι των Ναζί ήταν αληθινοί ή στη σφαίρα του μύθου, οι επιστήμονές τους πειραματίζονταν πράγματι με συστήματα αντιβαρύτητας. Οπότε ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν φαντάζει εξωπραγματικό.

Και μιλώντας για εξωγήινη ναζιστική τεχνολογία, υπάρχει και το επεισόδιο του Μαύρου Δάσους το 1936, όταν ένα ΑΤΙΑ κατέπεσε σε δάσος κοντά στο Φράιμπεργκ. Τα SS ανέσυραν στα γρήγορα τα συντρίμμια του ιπτάμενου δίσκου, πάνω στον οποίο πάτησαν οι ναζί μηχανικοί για να φτιάξουν τον Χαουνεμπού…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

18
σχόλια
 1. avatar mitsaras_best

  Το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτο που αριχσε ο χιλτερ..το τελειωσαν οι "συμμαχοι"
  Η αποδειξη αυτου ειναι οτι στο τελος αυτοι μοιραστηκαν τα κρατη μεταξυ τους και οχι οι λαοι που πραγματικα υπερφεραν κατω απο την μποτα των γερμανων και το κερασακι στην τουρτα ειναι η μεγαλυτερη φαρσοκωμιδια του αιωνα. Η περιβοητη δικη της Νυρεμβεργης.
  Ηταν οι αμερικανοι που ειχαν τον πρωταρχικο ρολο αλλα ηταν και αυτοι που εδιναν συγχωροχαρτα σε εγκληματιες πολεμου οπως ο Βερνερ φον μπραουν (ΝΑΖΙ Σχεδιαστης πυραλων και αρχι χασαπης της περιοχης Πενεμουντε), ο οποιος πεθανε κυριολεκτικα χιλιαδες κοσμου στην πεινα και στην καταναγακστικη εργασια.
  Ηταν οι αμερικανοι αυτοι που εδιναν αφεση αμαρτιων σε ΝΑΖΙ αξιωματουχους (ειδικους σε θεμτα ρωσσιας) και τους εδιναν θεσεις σε μυστικες υπηρεσιες τους (Κωδικο ονομα paperclip)
  Που ειναι οι ρωσσοι εγκληματιες πολεμου (οι ρωσσοι ηταν οι πρωτοι συμμαχοι των ναζι)
  Κοντολογης καταδικαστηκαν μονο οσοι δεν ειχαν να προσφερουν κατι ετσι για τα ματια του κοσμου
  Οι αλλοι λαοι ομως? ειχαν λογο στη δικη ? ΟΧΙ... πηραν αποζημειωσεις ? ΟΧΙ
  4 χρονια υπεφεραν απο βασαινστηρια διωγμους και ενας θεος ξερει τι αλλο.. και ομως δοξαζουμε τους "συμμαχους" που μπηκαν τελυταια στιγμη στο παιχνιδι χωρις να εχουν νιωσει την βαρβαροτητα στο πετσι τους και τους αποθεωνουμε κιολας.
  Βρειτε να διαβασετε πως τα μοιραστηκαν.. και ποια ακριβως ηταν η γνωμη του Τσορτσιλ για την Ελλαδα

 2. avatar ineth

  Ειμαι απολυτος βεβαιος πως ο Χιτλερ πεθανε σε βαθια γεραματα καπου στην Αμερικη. Αλλωστε ηταν κολλητος του Ροκεφελερ και οι εμπορικες νιοπομπες με τα Γερμανικα φορτηγα πλοια που τραβουσαν προς ΗΠΑ κατα την διαρκεια του πολεμου κι γυριζαν με λιπαντικα ειχαν συνοδεια αμερικανικων και γερμανικων πολεμικων πλοιων.

  1. avatar Soots

   Είμαι απολύτως βέβαιος ότι το "απολύτος" θέλει ω.

   1. avatar Όλα τα ξέρω για τον Χίτλερ

    Επειδή δεν ξέρεις από νιοπομπές.

 3. avatar Thanatos

  ενα ειναι σιγουρο ....
  τα alien ηταν φιλοι των ναζι.....
  αλλα και τα ναζι τους καναν το χατηρι ,και με το παραπανω, σα καλα ρομποτακια που απο φυσεως ειναι το γενος τους ,στους αιωνες.
  Φουρνισαν για παρτη τους ,την πλεμπα απο την επιμειξια τους με τους γηινους μεσα στις χιλιετιες......
  Διοτι δε μπορει κυριέ μου , να ειναι το alien ενας βρωμιαρης σαραφης με γενειαδα και σουβλερα δοντια που μετραει καθε βραδυ λιριτσες πριν πεσει για υπνο...
  Δε μπορει ενα alien ναναι ενας σάιλοκ αιμορουφηχτρα του μεροκαματιάρη.....
  Ενα alien του πεντακτινου αστρου ασχολειται με δις κατ ελαχιστον ,και αντι μεροκαματιαρηδες ρουφα τη ζωη λαων και υποδουλωνει ηπείρους,,,,,,,,
  Σαρεσε η δικη μου προσεγγιση μπηστ;; τη καταλαβες;; μηπως ξερεις τι επαθαν τα alien που, ετσι κιαλλιως πριν το πολεμο μεγαλουργουσαν μετα τον πολεμο;;; τι γινηκαν οι πολυεθνικες των alien......
  αχ καημενουλια alien.... τι τραβηξατε απ τους ναζι..... χαζοι.... whatever.....
  Παλι εχει αυξηθει η πλεμπα τους μπηστ... μεγαλη ντροπη νιωθουν.
  αντε να δουμε πιο κορόιδο θα βαλουν παλι να τη φουρνησει για παρτη τους......
  αστρο λαμπρο τα οδηγει.......τα alien.
  βιδα βιδα βιδα βιδα βιδα βιδα βιδα βιδα ...... ερε και τους την εστριβα......τη βιδα...να ξεβρωμισει ο γαλαξιας.

  1. avatar πάρε το σχόλιο κι εδώ να μην το χάσεις…

   αλήθεια, έχεις πάει σχολείο;
   έχεις κάνει έστω μια ώρα ελληνική γραμματική;
   διάβασε και κανένα βιβλίο, γιατί κάθε φορά που γράφεις σχόλια σε άρθρο του ΝΒ, πέντε φιλόλογοι σκίζουν τα πτυχία τους και καμιά εκατοσταριά από εμάς καίμε εγκεφαλικά κύτταρα για να καταλάβουμε (μάταια) τι θέλεις να πεις...
   [...]

  2. avatar Ληγουρης

   Παλι με κουφανες! Γραψε σε ανοιχτη γλωσσα να καταλαβαινω.

  3. avatar @thanatos (ή αλλιώς αχ λουλίτσα)

   μετά μην απορείς γιατί πληρώνεις τα μαλλιά της κεφαλής σου στη wind...
   με τις σαχλαμάρες που γράφεις δεξιά και αριστερά τρως τα megabytes!!!
   και να έβγαζε και νόημα κάτι από όλα αυτά που γράφεις?!?!?!
   όλο ασυναρτησίες... ΕΛΕΟΣ!!!

   1. avatar αχ λουλιτσα

    χαρουλα,εμεις εδω εχουμε αυγουστο,σκαει ο τζιτζικας,εσεις απ οτι βλεπω τελη μαίου. Εμαθα στα μερη σου χιονισε προχτες.....να φορατε τα παλτα σας.
    καλα κρασα, και χαιρετισμους σε μητσαρα μπεστ(σε τι;;) ληγουρη και ταλλα τα παιδια.....
    Να σχολιαζεις την λουλιτσα αλλη φορα,θαχεις ταχυτερη ανταποκριση,το thanatos τοχω μονο για την κοριτσαρα μου,νταξ;

    1. avatar … … thanate η λουλιτσα

     αλήθεια, έχεις πάει σχολείο;
     έχεις κάνει έστω μια ώρα ελληνική γραμματική;
     διάβασε και κανένα βιβλίο, γιατί κάθε φορά που γράφεις σχόλια σε άρθρο του ΝΒ, πέντε φιλόλογοι σκίζουν τα πτυχία τους και καμιά εκατοσταριά από εμάς καίμε εγκεφαλικά κύτταρα για να καταλάβουμε (μάταια) τι θέλεις να πεις...
     [...]

 4. avatar ΑΤΛΑΣ

  Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η ναζιστική κοσμοθεωρία και οι ιστορίες γενικά για τους Γερμανούς Εθνικιστές εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να προκαλούν πολλές συζητήσεις....... και να είναι επίκαιρες....φυσικά υπάρχουν και πολλά κρυμμένα μυστικά, γιατί η ιστορία γράφτηκε από τους νικητές, ενώ οι ηττημένοι βρέθηκαν στο πυρ το εξώτερο.... η αλήθεια είναι ότι όλα είναι γκρίζα...... δεν υπάρχει απόλυτο καλό(σύμμαχοι) και απόλυτο κακό(γερμανοί)....

  1. avatar ναι αλλά

   Ο Κουτσούμπας τι λέει για όλα αυτά;;;;

 5. avatar ασπρος μπεμπαντας

  Χαζα ρομποτακια με κακιουλες και ανωμαλιες που θα τα παταει παντα στο λαιμο η ανθρωποτητα...

 6. avatar Ο Κουτσούμπας τι λέει για όλα αυτά;;;;

  Ποιά η επίσημη γραμμή του ΚουΚουΕΕΕ ( το κώμα σου λαέ!)

 7. avatar Καλή εβδομάδα!

  Ο β ππ συνεχίζεται στο σχολιασμό χαχαχα

  1. avatar Αγγελος Sak

   Δεν έχετε λίγο απορήσει πως γιατί οι ΗΠΑ πάντα καταφέρνουν να γλυκοφαίνονται σε τόσα μέρη της Γής κι έχουν εύκολους ηλίθιους για τα θελήματα και τις κομπίνες τους;Μόνο η απειλή τι θα κάνουν στον χ’,ψ’ «απείθαρχο»,μόνον οι παρασκηνικές χειραγωγήσεις ηγετίσκων και χωρών; Είναι κάτι ακόμα:Πάντα μεθοδικά βγάζουν την «ουρά» τους απ το ψ’ Έγκλημα και ψέγουν άλλους,έχουν και τους άλλους να τηρούν μια ΟΜΕΡΤΑ!
   Διότι οι ΗΠΑ είναι μια Ολοκληρωτική κοινωνία και Δομή σε πολλά θέματά,έως και την Καταστροφή Ενοχοποιητικών/Αποκαλυπτικών Ντοκουμέντων!
   ΌΛΗ η Ηγεσία των ΗΠΑ προγνώριζε,βάσει των επιτυχημένων υποκλοπών που έκαναν,ότι έρχονταν η εισβολή στο Pearl Harbor.Αλλά το άφησαν να προχωρήση,για να έχουν μια βολική πρόφαση να εισέλθη η Αμερική στον πόλεμο,μάλιστα ο Ρούζβελτ ήταν ο πρόεδρος ο Πολεμοχαρής-ο τύπος δεν είχε συναίσθηση της Ειρήνης!Όσο για τον ΟΗΕ ιδρύθηκε εξ αρχής ως Οργανισμός Πολέμου,με το Στρατηγείο του στο Πρεζίντιουμ στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ.
   Και ξέρουμε καλά για την Εβραϊκή Αυτόνομη Περιφέρεια:Το Εβραϊκό κράτος δίπλα στην Μαντζουρία,ιδρυθεν με την καθοριστική παροχή της Ιαπωνίας ως το ευχαριστώ στούς Εβραίους,που την ωραία τους βοήθεια νίκησαν οι Ιάπωνες τον ρωσικό Ερυθρό Στρατό.
   Όποιοι μελετούμε τα περιοδικά Τρίτο Μάτι,Hellenic Nexus ξέρουμε να αναγνωρίζουμε τις καταστάσεις και τι Παρασκήνια προϋπήρξαν.

 8. avatar RU

  Σήμερα θα το μενού έχει κουτόχορτο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει