Θέλησε να προστατέψει τα πανάκριβα κοσμήματα της γυναίκας του από τα χέρια των ληστών, αλλά τελικά τα έκανε μαντάρα! Ένας άντρας στην Αυστραλία κατάφερε να πετάξει στα σκουπίδια τα αξίας 30.000 λιρών κοσμήματα της γυναίκας του και σίγουρα τώρα η γυναίκα του το «φυσάει και δεν κρυώνει».

Πριν λίγο καιρό ληστές έκλεψαν το GPS του Geoff Roberts, αλλά και τα κλειδιά της κατοικίας του. Όπως ήταν φυσικό, ο άντρας φοβήθηκε ότι το σπίτι του θα ήταν στόχος των ληστών, γι΄αυτό και θέλησε να κρύψει τα κοσμήματα της γυναίκας του.

Η έμπνευσή του ήταν να χωρίσει τα κοσμήματα σε τρεις σακούλες σκουπιδιών. Η οικογένεια μετακομίζει και κάπου ανάμεσα στα σκουπίδια, στις σακούλες και τις κούτες έγινε το μπέρδεμα και η περιουσία είδε το δρόμο προς τον κάδο των σκουπιδιών!

Όταν η γυναίκα του αντιλήφθηκε ότι ο σακούλες έλειπαν του τηλεφώνησε έντρομη. Εκείνος με τη σειρά του απευθύνθηκε σε υπεύθυνους του τοπικού συμβουλίου μήπως και βρεθεί λύση. Φυσικά όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό. Όσο για τη γυναίκα, αυτή τελικά τον συγχώρεσε…