Έχασε την γυναίκα του πριν από 20 χρόνια και τώρα ανακοινώνει ότι παντρεύεται έναν άνδρα κατά 50 χρόνια νεότερο του. Πρόκειται για τον πρώην γερουσιαστή της Πενσιλβάνια, Harris Wofford ο οποίος έχει υπάρξει σύμβουλος τόσο του Τζον Κένεντι όσο και του Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ jr.

Ο 90χρονος πολιτικός γνωρίστηκε με τον μέλλοντα σύζυγό του όταν ήταν 75 ετών και εκείνος μόλις 25.  Μάλιστα σε άρθρο του στους New York Times αναφέρει ότι μετά τον θάνατο της συζύγου του Claire από λευχαιμία το 1996, πίστευε πως δεν θα ερωτευόταν ξανά. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Αμέσως νιώσαμε τη χημεία, και όσο κυλούσε ο χρόνος, συνειδητοποιήσαμε ότι ο δεσμός μας γινόταν αγάπη… Εκτός από την Claire, δεν είχα ποτέ δει την αγάπη να ανθίζει έτσι. Πολύ συχνά, η κοινωνία μας αναζητά να βάλει ταμπέλες στους ανθρώπους, χαρακτηρίζοντάς τους ως στρέιτ, γκέι ή κάτι ανάμεσα.  Δεν βάζω τον εαυτό μου σε κάποια κατηγορία με βάση το φύλο των ανθρώπων που αγαπώ. Έκανα ένα γάμο που κράτησε μισό αιώνα με μια υπέροχη γυναίκα, και τώρα είμαι τυχερός για δεύτερη φορά που βρήκα και πάλι την ευτυχία», σημειώνει.