Μια διαφορετική λύση βρήκε ένας άνδρας από το Ηνωμένο Βασίλειο για να κάνει τον πατέρα του χαρούμενο, όταν ο τελευταίος εξαιτίας προβλημάτων υγείας, δεν μπορούσε να φύγει μακριά από το σπίτι.

Ο 73χρονος Gerard Bourne απέκτησε κινητικά προβλήματα και έμεινε σχεδόν παράλυτος από τη μία πλευρά του σώματός του μετά από ένα εγκεφαλικό που έπαθε πριν από 3 χρόνια. Αυτό σήμαινε ότι δε θα μπορούσε πια να βγαίνει εύκολα έξω και να πηγαίνει στα αγαπημένα μέρη που συνήθιζε. Τότε ήταν που ο 48χρονος γιος του, Gary, αποφάσισε να… μεταφέρει αυτά τα αγαπημένα μέρη στο σπίτι του, ώστε ο πατέρας του να μπορεί να διασκεδάζει σαν να πηγαίνει έξω. Μετέτρεψε λοιπόν το γκαράζ του σπιτιού σε μια παμπ, την ιδιωτική παμπ του πατέρα του!

Ο ηλικιωμένος συνταξιούχος μηχανικός αεροπλάνων θεωρεί τώρα ότι ο νέος αυτός χώρος τού έχει δώσει «νέα ζωή» όπως λέει, ενώ πλέον μαζεύονται εκεί φίλοι του όπως θα έκαναν αν έβγαιναν σε κάποιο μαγαζί. «Είναι υπέροχο. Έρχεται όλη η γειτονιά και είναι πράγματι απολαυστικό», λέει χαρακτηριστικά.

Πατέρας και γιος ζουν μερικά μόλις σπίτια μακριά και ο Gerard περνάει αρκετές ώρες της εβδομάδας στο νέο του στέκι. «Μετά από το εγκεφαλικό επεισόδιο που έπαθα δεν μπορούσα να βγω σε κάποιο μαγαζί κι έτσι αυτό μου ξαναέδωσε την κοινωνική μου ζωή, σαν να έχω μια νέα ζωή», λέει ο 73χρονος που είναι ενθουσιασμένος με την κίνηση του γιου του και παραδέχεται ότι δεν πίνει βέβαια πολύ, αλλά μπορεί να συναντά ξανά τους φίλους του όπως παλιά.

Ο 48χρονος γιος του δήλωσε ότι ήθελε να τον βοηθήσει με κάποιο τρόπο να αποκτήσει ξανά την κοινωνική του ζωή, καθώς ήταν ένας άνθρωπος που είχε παρέες και πλέον δεν μπορούσε να διασκεδάσει. Αυτό που ήθελε να κάνει ο Gary και τελικά, όπως λέει, το πέτυχε είναι να δώσει χαρά στον πατέρα του με τα προβλήματα υγείας που είχε.

pub2 pub3 pub4 pub5 pub6