Οι περισσότερες γυναίκες κάνουν δωράκι στον εαυτό τους ένα φόρεμα, όταν δουν το δείχτη της ζυγαριάς να κατεβαίνει… Η Heather Hall έκανε το ακριβώς αντίθετο! Αγόρασε 100 φορέματα με σκοπό να δει τον εαυτό της να χάνει κιλά!

Η αρχή έγινε με ένα μαύρο φόρεμα σε μικρότερο μέγεθος, το οποίο κρέμασε στην ντουλάπα της, ώστε να της δίνει… έμπνευση και να μην παρατήσει τη δίαιτά της στη μέση. Με τον καιρό τα κιλά μειώνονταν και το shopping αυξανόταν, αφού, όταν κατέβαινε ένα νούμερο, αγόραζε φορέματα ακόμη πιο μικρά στο μέγεθος.

Η Hall δηλώνει ότι πάντα είχε τα κιλά της, αλλά όσο μεγάλωνε αυτά της δημιουργούσαν μια σειρά από προβλήματα. Η απόφαση να αλλάξει οριστικά η ζωή της έγινε στα 50α γενέθλιά της, όταν ανακάλυψε ότι είχε παχύνει και άλλο.

Τότε αποφάσισε να γραφτεί σε κέντρο αδυνατίσματος και να αλλάξει τις διατροφικές της συνήθειες. Με το μαύρο φόρεμα κρεμασμένο στην ντουλάπα της και τη βοήθεια του κέντρου άρχισε σταδιακά να χάνει τα κιλά. «Δεν έχω κάνει διακοπές εδώ και χρόνια, οπότε είχα μαζεμένα μερικά λεφτά και χάρηκα που τα ξόδεψα σε ρούχα», λέει εξηγώντας γιατί ξόδεψε 15 χιλιάδες λίρες κάνοντας ψώνια!

Μαζί με την εμφάνισή της άλλαξαν και… οι ντουλάπες της, αφού πλέον δεν χώραγαν τα ρούχα της! Τελικά όμως άξιζε τον κόπο και τα λεφτά, καθώς κατάφερε το στόχο της!