Μέσα σε λίγους μήνες ο 28χρονος Sebastian David από τη Βρετανία ξεφορτώθηκε τη χαλαρή κοιλιά του και έγινε αυτό που λέμε «φέτες», εγκαταλείποντας αρχικά τη συνήθειά του να τρώει όλη την εβδομάδα junk food.

Ο 28χρονος κατανάλωνε 5000 θερμίδες την ημέρα τρώγοντας κυρίως έξω, πρόχειρο φαγητό, ζυμαρικά και κουβάδες με τηγανητό κοτόπουλο.

Μετά το θάνατο του πατέρα του ωστόσο, ο νεαρός ακολούθησε αυστηρό πρόγραμμα άσκησης που τον οδήγησε από τα 92 κιλά στα 67.

Ο Sebastian κατάφερε η κοιλιά του να γίνει… σημείο επίδειξης six-pack και οι φίλοι του στο γυμναστήριο τον ενθάρρυναν να δοκιμάσει να συμμετάσχει και σε διαγωνισμούς bodybuilding.

Δεκαπέντε μήνες αφότου σήκωσε για πρώτη φορά βάρη, ύστερα από χρόνια, ο 28χρονος κατέκτησε την 7η θέση σε εθνικό διαγωνισμό και οι προτάσεις στο χώρο του μόντελινγκ άρχισαν να πέφτουν βροχή.

«Ομολογώ πως μερικές φορές νιώθω παράξενα που εργάζομαι ως μοντέλο, όταν κοιτώ τις φωτογραφίες μου δύο χρόνια πριν. Αλλά δεν παραπονιέμαι, είναι ωραίο να σε προσέχουν», λέει στη Daily Mail.

«Κατά μία έννοια, το ότι πάχυνα ήταν καλό, αν δεν είχα παχύνει δεν θα έκανα όλα όσα κάνω τώρα. Δεν είχα πρόθεση να συμμετάσχω σε διαγωνισμό  bodybuilding ούτε να εργαστώ ως μοντέλο, ήθελα απλώς να βρω τη φόρμα μου και να φτιάξω το σώμα μου για να νιώσω καλύτερα. Όσο όμως τα πράγματα πήγαιναν καλά τόσο επαναπροσδιόριζα τους στόχους μου. Τώρα νιώθω καταπληκτικά, είμαι χαρούμενος και είναι υπέροχο να νιώθω καλά με τον εαυτό μου».

Ο Sebastian άρχισε να παίρνει πολλά κιλά όταν ο πατέρας του διαγνώστηκε με μια σοβαρή ασθένεια το καλοκαίρι του 2013. Όσο εκείνος έδινε τη γενναία μάχη του ο 28χρονος δυσκολευόταν πολύ να συμφιλιωθεί με όσα συνέβαιναν και παραδέχεται πως επί εννέα μήνες δεν είχε μαγειρέψει ούτε μία φορά, έτρωγε μόνο απ’ έξω.

Μετά το θάνατο του πατέρα του πριν δύο χρόνια, ο Sebastian ορκίστηκε να αρχίσει ξανά να προσέχει τον εαυτό του, ανέλαβε τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης βοηθώντας τη μητέρα του και άρχισε να πηγαίνει γυμναστήριο.

Αντικατέστησε πλήρως το junk food με υγιεινά γεύματα και, σε συνδυασμό με την άσκηση, επτά μήνες μετά το σώμα του είχε φτιάξει κατά πολύ.

«Ήταν μια σχεδόν συνειδητή επιλογή το ότι έτρωγα για να αντιμετωπίσω την αρρώστια του μπαμπά μου αλλά μετά έπρεπε να κάνω την επίσης συνειδητή επιλογή και να πω: αυτή είναι η μέρα που αλλάζω».

Δίπλα στο πτυχίο και το μάστερ του στη φυσική αγωγή, θα ήθελε να βάλει και την κατάκτηση μιας από τις τρεις πρώτες θέσεις στον επόμενο διαγωνισμό bodybuilding στον οποίο θα συμμετάσχει τον Μάιο.

fhsfs2 fhsfs3 fhsfs4 fhsfs fhsfs5 fhsfs6