Την ιστορία μιας γυναίκας που μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της και βρήκε ένα διαφορετικό τρόπο να βγάζει χρήματα, δημοσιεύει η βρετανική Mirror. Αποφάσισε λοιπόν να γίνει ένα «φετίχ-μοντέλο»!

Η μητέρα των 3 παιδιών, Sabien Demonia, άρχιζε να βγάζει selfies για να ξεφύγει… από τη βαρεμάρα της καθημερινότητας, αλλά και για να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή της μετά τον τοκετό. Γρήγορα όμως οι φωτογραφίες που ανέβαζε στο διαδίκτυο άρχισαν να διαδίδονται και την προσέγγισαν μέσω Facebook φωτογράφοι που ασχολούνται με φετίχ φωτογραφήσεις, κάνοντάς της προτάσεις να φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα συγκεκριμένων, εναλλακτικών περιοδικών.

Το 2010 η γυναίκα μετακόμισε από την Πολωνία στο Ηνωμένο Βασίλειο και εργαζόταν ως σερβιτόρα. Δυσκολευόταν να αγοράσει ακόμη και ρούχα για τα παιδιά της. Τώρα, όμως, χάρη στις φωτογραφήσεις-φετίχ μπορεί να απολαύσει με την οικογένειά της διάφορες πολυτέλειες όπως διακοπές και να αγοράσει κονσόλες παιχνιδιών για τα παιδιά της. Ήθελε να αλλάξει ζωή και να μπορεί να παίρνει δώρα και παιχνίδια στα παιδιά της. Η γυναίκα η οποία ζει στο Εδιμβούργο, έχει τώρα πάνω από 125.000 θαυμαστές και μια λίστα επιθυμιών στο Amazon όπου αυτοί μπορούν να της αγοράζουν ακριβά δώρα. Κατά τη διάρκεια ενός «καλού μήνα» η Damian μπορεί να βγάζει ακόμη και 6.000 λίρες ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο για φωτογραφήσεις και με τα παιδιά και τον αρραβωνιαστικό της να είναι περήφανοι γι’ αυτήν.

Η ίδια είπε για την απόφασή της: «Ήμουν μια ανύπαντρη μητέρα και δεν ήταν εύκολο για μένα. Άρχισα μην έχοντας τίποτα απολύτως και αγωνιζόμουν να αγοράσω ρούχα για τα παιδιά μου. Άρχισα να βγάζω φωτογραφίες του εαυτού μου για να αισθάνονται λαμπερή και όχι μία φθαρμένη μαμά. Από τότε που άρχισα να ασχολούμαι με το μόντελινγκ, η ζωή μου έχει αλλάξει εντελώς προς το καλύτερο. Ξέρω ότι το φετίχ-μόντελινγκ είναι κάτι που ξενίζει μερικούς ανθρώπους, αλλά για μένα αυτό είναι μια σανίδα σωτηρίας».

Όπως λέει η ίδια, τα παιδιά της είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της αν και κάποιοι την κρίνουν λόγω των πολύ σεξουαλικών φωτογραφιών της, καθώς όπως λένε έχει «εισάγει» τη σεξουαλικότητα από πολύ νωρίς στα παιδιά. «Το γυμνό είναι παντού μέσα στο ίντερνετ, ώστε δεν προκαλεί οποιαδήποτε ζημιά στα παιδιά μου και από την άλλη το καταλαβαίνουν εν μέρει», απαντά η ίδια και εξηγεί ότι τους προετοιμάζει για την ενηλικίωση.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες….

Sabien-Demonia-1 Sabien-Demonia-2 Sabien-Demonia-3 Sabien-Demonia-4 Sabien-Demonia-5 Sabien-Demonia-6 Sabien-Demonia