Ισχυρό στέλεχος του δικτύου ειδήσεων και ντοκιμαντέρ Press TV, στο Ιράν, μπήκε στο στόχαστρο νεαρής παρουσιάστριας η οποία μέσω αναφορών στα social media τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση.

Η 32χρονη, πρώην ανκοργούμαν του καναλιού, δημοσιοποίησε το θέμα μέσω μιας σειράς συνομιλιών στο Facebook, ηχογραφημένων και μη, που πιστοποιούσαν τις καταγγελίες της. Όπως αναφέρει το Iran Wire, η Sheena Shirani ξεκίνησε να εργάζεται στο κανάλι το 2007 και όπως αποκάλυψε, το πρώην αφεντικό της και διευθυντής ειδήσεων, Hamid Reza Emadi, την πίεζε να ενδώσει σεξουαλικά ως ανταμοιβή για τα όσα της προσέφερε επαγγελματικά.

«Πάντα ήμουν στο πλευρό σου», γράφει ο Emadi σε ένα από τα μηνύματα για να ακολουθήσει ένα ακόμα post στο οποίο την χαρακτηρίζει «ανώμαλη» συνοδεύοντάς το με μια selfie με τη λεζάντα «καυτό αφεντικό».

Ως απάντηση, η νεαρή αποκρούει τα μηνύματα του προϊσταμένου της δηλώνοντας σαφώς ότι αποδοκιμάζει τη συμπεριφορά του. «Ζω μια κόλαση, δε μπορώ να ζω έτσι πια», γράφει σε ένα post ως απάντηση.

«Πάντα ήμουν στο πλευρό σου», γράφει το στέλεχος σε έναν άλλο διάλογο. «Όποτε ήθελες κάτι, σε βοηθούσα. Δε σου ζητώ να σκοτώσεις κάποιον… Μπορείς να κάνει σεξ μαζί μου ως φίλος», αναφέρει χαρακτηριστικά. Ακολούθως, προσθέτει σε αργκό, ότι το μόριό του έχει ερεθιστεί.

«Έρχομαι στη δουλειά για ηρεμία», απαντά η Shirani σε μια προσπάθεια προσέγγισης. «Δε μπορείς να περιμένεις από εμένα να βοηθήσω στις σεξουαλικές ανάγκες γιατί είμαι φίλη σου. Απλά θέλω να δουλέψω μαζί σου και σε θεωρώ συνάδελφο. Με αντικειμενοποιείς», προσθέτει.

Η συζήτηση τελειώνει με το πρώην αφεντικό της να της ζητά να ολοκληρώσουν με στοματικό έρωτα…

Η όμορφη παρουσιάστρια, έφυγε από το σταθμό τον Ιανουάριο του 2016 και έκτοτε ζει με το γιο της εκτός Ιράν.

asdff01 asdff00 asdff02 asdff03 asdff04 asdff05