Ο 34χρονος Joe Warner, από το Λονδίνο, φοβόταν πως είχε αρχίσει να δείχνει «μια δεκαετία μεγαλύτερος». Η εντατικοί ρυθμοί της δουλειάς του, μετά την ίδρυση της εκδοτικής του εταιρείας, πέρσι, τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει την άσκηση με αποτέλεσμα να μην είναι και τόσο σε φόρμα.

Με στόχο να ξαναβρεί τον εαυτό του και αυτό που του άρεσε να βλέπει στον καθρέφτη του, ο 34χρονος απευθύνθηκε σε personal trainer και κατάφερε μέσα σε 12 εβδομάδες να ξαναβρεί τους κοιλιακούς του και να νιώσει «πιο fit και πιο υγιής» από ποτέ.

«Όλοι όσοι δουλεύουν πολύ ξέρουν πως όσο περισσότερες ώρες δουλεύεις τόσο ποιο δύσκολο είναι να βρεις χρόνο και κίνητρο για να ασκηθείς», είπε στη Daily Mail. «Μόλις η συνήθειά σου να πηγαίνεις τέσσερις φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο μετατραπεί σε συνήθεια να πηγαίνεις σε παμπ τέσσερις φορές την εβδομάδα, είναι αδύνατο να διατηρήσεις τη μυική μάζα σου, πόσω μάλλον να τη βελτιώσεις».

Ο Joe απέκτησε τη συνήθεια να πίνει λίγο περισσότερο ενώ η διατροφή του κατέληξε να αποτελείται βασικά από πρόχειρο φαγητό.

Τότε στράφηκε στον personal trainer Nick Mitchell με τον οποίο είχε δουλέψει και στο παρελθόν. Εκείνος βρισκόταν στη διαδικασία συγγραφής του βιβλίου του με πρόγραμμα 12 εβδομάδων και χρειαζόταν να «δοκιμάζει» τις ασκήσεις του σε κάποιον.

«Έτσι βρέθηκα στο αεροπλάνο με προορισμό την Ισπανία όπου ο Nick διαθέτει εκπληκτικό γυμναστήριο. Έγινα το πειραματόζωό του», συνεχίζει. «Ήμουν πολύ αμήχανος, δεν μου άρεσε το σώμα μου και δεν πίστευα πως 12 βδομάδες είναι αρκετές. Επίσης χρειάστηκε να φύγω από το Λονδίνο ενώ είχα πολλή δουλειά».

Η προπόνηση που προτείνει ο Nick έχει στόχο οι πελάτες του να αποκτήσουν το σώμα που επιθυμούν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο ενώ θα δοκιμάζουν διαρκώς τα όριά τους. Οι ασκήσεις του συνοδεύονται από διατροφή υψηλή σε πρωτεΐνες.

«Γυμναζόμουν επί μία ώρα τέσσερις φορές την εβδομάδα. Έκανα και επιπλέον καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις για περίπου μία ώρα την εβδομάδα. Το πρόγραμμα ήταν δύσκολο κι έπρεπε να χωρέσει και στην πολυάσχολη εβδομάδα μου, με δουλειά 90 ωρών», εξηγεί.

Αλλάζοντας τις διατροφικές του συνήθειες και αφήνοντας εντελώς στην άκρη το αλκοόλ για 12 εβδομάδες, ο νεαρός άνδρας κατάφερε να επιστρέψει στη φυσική κατάσταση που επιθυμούσε.

Οι ασκήσεις ήταν σκληρές αλλά όπως περιγράφει «άρχισα να σκέφτομαι κάθε μυ ξεχωριστά και πώς ένιωθα καθώς τον γύμναζα και σταμάτησα να σκέφτομαι πόσο πονούσα και πόσο ήθελα να σταματήσω. Επικεντρωνόμουν στο γιατί κάνω ό,τι κάνω και στο τι θέλω να πετύχω», προσθέτει.

Στο τέλος του προγράμματος των 12 εβδομάδων ο Joe είχε το ίδιο βάρος, 74 κιλά, αλλά το λίπος είχε αντικατασταθεί από μυική μάζα, που είχε αναμορφώσει το σώμα, τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή του.

«Δεν έχω υπάρξει ποτέ πιο fit, πιο υγιής και κυρίως, πιο χαρούμενος», καταλήγει.

sculpts1 sculpts2 sculpts3 sculpts4 sculpts5