Αυτό το 8 ετών κοριτσάκι από τη Βρετανία έχει μπει στο αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων και συγκινεί με τις κινήσεις της.

Η Maisie Hymers συγκέντρωσε το ποσό των 550 ευρώ (400 λίρες) μέσα σε 12 μήνες, αλλά αντί να τα ξοδέψει για παιχνίδια και για γλυκά για τον εαυτό της, τα προσέφερε για να βοηθήσει και να δώσει χαρά σε παιδιά που βρίσκονται αυτές τις γιορτινές μέρες στο νοσοκομείο. Αγόρασε 50 δώρα, συμπεριλαμβανομένων επιτραπέζιων παιχνιδιών, μαρκαδόρων και διάφορων λούτρινων.

Το κοριτσάκι είναι μαθήτρια δημοτικού στο Portsmouth και αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή τη συγκινητική κίνηση αφού έσπασε το χέρι της το περασμένο έτος. Αφού μάζεψε τα χρήματα και αγόρασε με τους γονείς της τα δώρα, τα παρέδωσε σε παιδιά στο νοσοκομείο Queen Alexandra με τη βοήθεια της οικογένειάς της και υποσχέθηκε να κάνει το ίδιο και την επόμενη χρονιά.

Η Maisie δήλωσε σε συνέντευξή της στη βρετανική Sun: «Έσπασα το χέρι μου πέρυσι και ήμουν στο νοσοκομείο για λίγο. Τότε σκέφτηκα τα παιδιά που είναι στο νοσοκομείο και ότι δεν θα πάρουν δώρα και εγώ αποφάσισα να μαζέψω χρήματα για να τους αγοράσω πράγματα. Πήρα επιτραπέζια παιχνίδια, αρκουδάκια και άλλα διάφορα παιχνίδια. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το πόσα χρήματα κατάφερα να μαζέψω και θέλω να κάνω κάτι και πάλι το επόμενο έτος, αλλά δεν ξέρω τι».

Η Maisie και οι γονείς της Lucy Conway και Jason Hymers, 38, με τη γιαγιά της Kim Hymers και τα αδέλφια της Tilly, 11 ετών και Rory, 11 μηνών πήγαν στο νοσοκομείο για να μοιράσουν τα δώρα. Πήραν ακόμη και μπαταρίες για τα παιχνίδια ώστε να μην χρειαστεί να τα αγοράσουν. Οι γονείς της είπαν: «Μας είπε ότι ήθελε να κάνει αυτό το πράγμα πέρυσι τα Χριστούγεννα και φυσικά, είπαμε ναι. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για αυτήν και την καλοσύνη της». Μάζευε όπως λένε όλο το χαρτζιλίκι της και την βοήθησαν και εκείνοι λίγο για να πάρει όσα ήθελε για τα παιδιά.

Ο Craig O’Shaughnessy, πατέρας ενός αγοριού 2 ετών που πάσχει από λευχαιμία και πήρε δώρο από το κοριτσάκι δήλωσε: «Ήταν τόσο συγκλονιστικό να βλέπουμε ένα κοριτσάκι να κάνει ένα τόσο υπέροχο πράγμα». ltlgrl02 ltlgrl03 ltlgrl04