Οι ακήρυχτες μάχες του αθέατου κόσμου που δονούν τη συνωμοσιολογική οικουμένη

Η συμμαχία ΗΠΑ και Κούφιας Γης, ο πόλεμος του Σατανά, οι Ιλουμινάτι και το Ισλαμικό Κράτος, η μάχη για τον έλεγχο της συνείδησης…


ΚΟΣΜΟΣ
7:51
19/10/2015
Οι ακήρυχτες μάχες του αθέατου κόσμου που δονούν τη συνωμοσιολογική οικουμένη
6
loading

Ο αισθητός μας κόσμος είναι ένα μέρος γεμάτο χάος, βία, πολέμους, αλλά και συμπτώσεις και τυχαιότητα.

Κάτι που είναι προφανώς λίγο για τον άνθρωπο, αφού πλάι σε όλα αυτά σκαρφίζεται και τόσα ακόμα συνθέτοντας έναν εννοιολογικό αχταρμά στον οποίο δύσκολα μπορεί να βρει άκρη ο λογικός νους.

Φαίνεται πως ως είδος λαχταρούμε αφηγηματικές άγκυρες προσπαθώντας να νοηματοδοτήσουμε τις ζωές μας και να δώσουμε υπόσταση στο αθέατο, επιχειρώντας σταθερά να βγάλουμε άκρη με τις τόσες πλευρές μιας πραγματικότητας που τις περισσότερες φορές είναι ξένη και ανοίκεια.

Κι έτσι όπως κάθε πολιτισμός είχε τη μυθολογία του, όμοια και ο σύγχρονος Δυτικός έχει τη δική του, καθώς ο Ορθός Λόγος δεν κατάφερε να απαλείψει τα απομεινάρια του παρελθόντος. Εκεί που κάποτε οι αρχαίοι θεοί πάλευαν μεταξύ τους και οι Τιτάνες συντάραζαν τη Γη, τώρα έχουμε άλλους σκοτεινούς ήρωες να μαγεύουν το συλλογικό φαντασιακό μας…

Ο εξωγήινος παρασκηνιακός πόλεμος

stsfagwwqrawssee1

Φαίνεται ότι τόσο ο πλανήτης μας όσο και οι πολιτικές μάχες για παγκόσμια εξουσία είναι μέρος μιας ευρύτερης σύγκρουσης, καθώς εξωγήινες δυνάμεις χρησιμοποιούν τις ανθρώπινες μαριονέτες τους στον πόλεμο για τον ολοκληρωτικό έλεγχο της Γης. Στη μια γωνιά έχουμε τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, που ιδρύθηκε πριν από 4,5 εκατ. χρόνια ως ανάχωμα στην εισβολή εξώκοσμων σκοτεινών δυνάμεων. Η εν λόγω διαστημική ένωση μετρά περισσότερα από 200.000 αστρικά έθνη ή συνασπισμούς, με το 40% εξ αυτών να απαρτίζεται από ανθρωποειδή και το άλλο να περιλαμβάνει ακόμη και μη έλλογα είδη ζωής! Η Ομοσπονδία είναι επιφορτισμένη με την κηδεμονία της ανθρωπότητας και την προστασία της φυσικά.

Στην άλλη γωνιά, έχουμε την τυραννική Αυτοκρατορία του Δράκοντα-Ωρίωνα, που αποτελείται από τα Ερπετοειδή του πλανήτη Άλφα Ντρακόνις και τους Γκρίζους του Ωρίωνα, που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κλωνοποιημένο έθνος σκλάβων εφοδιασμένο με εμφυτεύματα στο κεφάλι για τον έλεγχο της συνείδησής τους. Η μοχθηρή αυτοκρατορία έχει κατακτήσει ένα καλό μέρος της διαστημικής γειτονιάς του γαλαξία μας και έχει αποπειραθεί να καταλάβει και τη Γη μας τουλάχιστον από το 1933, όταν οι Γκρίζοι σύναψαν συμμαχία με τους Ναζί για την προμήθεια όπλων προωθημένης τεχνολογίας στον Χίτλερ. Σήμερα η ζοφερή Αυτοκρατορία προωθεί τους ανατριχιαστικούς σκοπούς της για παγκόσμια κυριαρχία μέσω των κλάδων της βιομηχανίας και του στρατού, την ίδια ώρα που η καλή Γαλαξιακή Ομοσπονδία έχει αποκλείσει τον στόλο της στα ανοιχτά του Ποσειδώνα.

Μπορεί να ακούγεται αστείο, αν ρίξει όμως μια ματιά κανείς στο πόσο υλικό υπάρχει διαθέσιμο online για τον απόκρυφο εξωγήινο πόλεμο που παίζεται κάτω από τις μύτες μας, τότε θα αλλάξει γνώμη. Παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες δεν συμφωνούν πάντα και συχνά μοιάζουν αντιφατικές, φαίνεται ότι υπάρχουν δεκάδες εξωγήινες φυλές που ζουν ανάμεσά μας: από τα δεύτερης γενιάς Ερπετοειδή που γεννήθηκαν στη Γη και κυβερνούν παγκόσμια οικονομία και θρησκεία και τους Ανουνάκι που ψάχνουν να ελέγξουν την ανθρώπινη εξέλιξη μέχρι και τους Σείριους που μας δίνουν εξωγήινα όπλα, αλλά και τους Ανδρομεδανούς, τους Πλειαδιανούς και τόσους ακόμα. Φαίνεται πως ο πλανήτης μας είναι το κέντρο του Σύμπαντος τελικά, καθώς εδώ διεξάγεται ο πόλεμος για την τελική επικράτηση στο Υπερπέραν…

Η συμμαχία ΗΠΑ και Κούφιας Γης

stsfagwwqrawssee2

Τα νέα είναι συγκλονιστικά, καθώς όπως πληροφορούμαστε εξυφαίνεται εδώ και δεκαετίες συνωμοσία για πλανητική κυριαρχία με σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας μεταξύ ΗΠΑ και δυνάμεων της Κούφιας Γης! Απόρρητα λέει ντοκουμέντα από τις δεκαετίες του 1930 και του 1940 ήθελαν τους Ναζί να διατηρούν υπόγειες βάσεις στην Ανταρκτική, οι οποίες έπεσαν κατόπιν στα χέρια των Αμερικανών, όταν και έγινε η πρώτη επικοινωνία με τους ανθρώπους που ζουν στα έγκατα της υδρογείου, την περιοχή που λέμε Έσω Κοίλη Γη.

Από κει αγόρασαν οι Αμερικανοί την προωθημένη τεχνολογία για την παραγωγή της ατομικής βόμβας, την ίδια ώρα που προμηθεύτηκαν τον αεριωθούμενο κινητήρα από το γερμανικό Γ’ Ράιχ με αντάλλαγμα να επιτρέψουν στον Χίτλερ και τα τσιράκια του να αποσυρθούν στην Ανταρκτική.

Το θεότρελο σενάριο εμπλέκει ψυχροπολεμικά πρακτοριλίκια, την πανταχού παρούσα CIA, ακόμα και αποκρυφιστική σέχτα εβραίων μάγων από τον 13ο αιώνα, φτιάχνοντας ένα εκρηκτικό μείγμα όπου όλα χωράνε. Αμερικανική επιχείρηση του 1946 να καταλάβει τη βάση των Ναζί στην παγωμένη ήπειρο κατέληξε μάλιστα σε φιάσκο, καθώς οι γερμανοί ακροδεξιοί ήταν εφοδιασμένοι με όπλα ανώτερης τεχνολογίας, δωρεά των συμμάχων τους από την Κοίλη Γη. Φαίνεται όμως πως πλέον οι Αμερικανοί βρήκαν τρόπο να συμμαχήσουν με τα ανθρωποειδή της Κούφιας Γης και οδεύουν τάχιστα για την απόλυτη επικράτησή τους στον πλανήτη, αν και οι Ρώσοι είναι πάντα εδώ για να μας σώσουν…

Ο πόλεμος του Σατανά

stsfagwwqrawssee3

Εδώ μιλάμε για έναν πνευματικό πόλεμο τόσο αδιόρατο που δεν γίνεται καν αντιληπτός σε όσους δεν είναι ενταγμένοι στον στρατό του Θεού. Ο έκπτωτος άγγελος κυβερνά έναν στρατό από ελεύθερους δαίμονες, καθώς όλοι οι άλλοι καραδοκούν στο σκότος για την τελική μάχη της Ημέρας της Κρίσης. Αυτή η μυθολογική γραμμή σκέψης διατείνεται ότι ο Σατανάς ξέρει ότι δεν μπορεί να κερδίσει τον πόλεμο, καθώς είναι προορισμένος να υποτάσσεται στον Ιησού Χριστό και τον Θεό.

Κι έτσι καταφεύγει σε τακτικές ανταρτοπόλεμου, προσπαθώντας να απομακρύνει τους ανθρώπους από τη λύτρωση και την τελική σωτηρία και να προσεταιριστεί όσους περισσότερους μπορεί στον ανίερο πόλεμο που έχει κηρύξει στις δυνάμεις του καλού. Ο Εωσφόρος πολεμά όμως στη μάχη του μυαλού, μετατρέποντας την ευάλωτη ανθρώπινη φύση σε όπλο που διαστρέφει στις προαιώνιες αλήθειες και τα κηρύγματα του πανάγαθου Θεού. Πώς το κάνει αυτό; Μα με τις αμαρτίες που σπείρει, όπως η λαγνεία, η επιθυμία της σάρκας, ο φθόνος και άλλα θανάσιμα αμαρτήματα.

Γενικεύοντας τη μυθολογία της μάχης του προαιώνιου καλού με το αέναα κακό, σε όλες τις θρησκείες έχουν παρεισφρήσει λέει σατανιστές αλλά και μυστικιστικές σέχτες που λατρεύουν τον Εωσφόρο, όπως οι Ελευθεροτέκτονες και οι Ροδόσταυροι, μετατρέποντας τις παραδεδομένες πίστεις σε απλές βιτρίνες για την αύξηση της σκοτεινής επιρροής τους μέσω σχέσεων με την εκάστοτε εξουσία. Και δεν είναι βέβαια μόνο χριστιανοί αυτοί που πιστεύουν στον πόλεμο που έχει κηρύξει ο Διάολος σε Θεό και ανθρώπους, καθώς ακόμα και μουσουλμάνοι πιστοί αφηγούνται τη σατανιστική μάχη των σκοτεινών φυλών του κακού να καταλάβουν την ανθρωπότητα, αν και εδώ τα όπλα του Εωσφόρου για τον εκφυλισμό του ανθρώπου είναι το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, ο τζόγος και τα τυχερά παιχνίδια…

Οι Ιλουμινάτι και το Ισλαμικό Κράτος

stsfagwwqrawssee4

Οι καταχθόνιοι Ιλουμινάτι, στο πλαίσιο του τελικού σχεδίου τους για την πλήρη υποδούλωση της οικουμένης στις ύπουλες βουλές τους, σκάρωσαν ένα διττό πλάνο επίθεσης τόσο στη Δύση όσο και τον μουσουλμανικό κόσμο με τη δημιουργία του ανίερου παρακλαδιού τους, του Ισλαμικού Κράτους! Γιατί νομίζετε ότι οι ακραίοι τζιχαντιστές ονομάζονται στα αγγλικά «ISIS»; Όχι, δεν είναι ακρωνύμιο του «Islamic State of Syria and Iraq» (Ισλαμικό Κράτος Συρίας και Ιράκ), όπως νομίζουμε όλοι, αλλά το όνομα έλκει την καταγωγή του από την αιγύπτια θεά Ίσις, την οποία λατρεύουν οι Ιλουμινάτι στις πάμπολλες ιστορικές μορφές της, όπως διατείνονται, ως αλλοτινή Ιστάρ, Παρθένο Μαρία αλλά και τόσες ακόμα ενσαρκώσεις της.

Όσο για τον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους, τον χαλίφη Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, δεν είναι παρά βιτρίνα των Ιλουμινάτι, με το όνομά του να λειτουργεί ως μια ακόμα υπόμνηση στην αποκρυφιστική ραδιουργία: ο Αμπού Μπακρ ήταν ένας από τους πιστούς ακόλουθους του προφήτη Μωάμεθ που ευθύνεται για τον χωρισμό του μουσουλμανικού κόσμου σε Σιίτες και Σουνίτες, την ίδια ώρα που το αλ Μπαγκντάντι αναφέρεται στο μυστικό πλάνο για την κατάκτηση όλου του Ιράκ.

Σύμφωνα με μελετητές του ισλαμικού αποκρυφισμού, η μάχη μεταξύ Ιλουμινάτι και μωαμεθανισμού προφητεύεται στα ιερά κείμενα του ισλαμισμού, καθώς γίνεται κάπου λόγος για μια «μονόφθαλμη» σατανική δύναμη που έχει στο στόχαστρο το θρήσκευμα και ταυτίζεται με το γνωστό σύμβολο της σέχτας με την πυραμίδα και το μάτι εντός της. Ο ακήρυχτος παρασκηνιακός πόλεμος έχει όμως και άλλο παρακλάδι, καθώς σύμφωνα με άλλη γραμμή συνωμοσιολογικής συλλογιστικής, οι Ιλουμινάτι δεν είναι παρά η αιχμή του δόρατος του ίδιου του Εωσφόρου, που θέλει να αποχριστιανοποιήσει την οικουμένη και να μεταστρέψει όλο τον πλανήτη στον ισλαμισμό. Το ISIS δεν είναι τώρα παρά ένα φαινόμενο που υποστηρίζεται από Αμερική και Ισραήλ για να κάνει όλη τη βρόμικη δουλειά…

Οι σύγχρονοι πόλεμοι του ελέγχου της συνείδησης

stsfagwwqrawssee5

Οι ψυχροπολεμικές προσπάθειες ΗΠΑ και ΕΣΣΔ να αποκρυπτογραφήσουν τις δυνάμεις του ανθρώπινου μυαλού και να αναπτύξουν τεχνικές για τον καθολικό έλεγχο των συνειδήσεων είναι μια παλιά και καλά καταγραμμένη ιστορία. Αν και το πράγμα δεν τέλειωσε φυσικά με μια σειρά από αποτυχημένα -αν και φρικιαστικά- πειράματα, καθώς διεξάγεται ακόμα και τώρα που μιλάμε!

Μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης λοιπόν, τα εκπαιδευμένα μέντιουμ της Ρωσίας προστάτευαν τον Μπόρις Γιέλτσιν από τις απόπειρες δυτικού ελέγχου του μυαλού του και εισέβαλαν στις συνειδήσεις παγκόσμιων ηγετών διαβάζοντας τα μελλούμενα. Διάβασαν μάλιστα ακόμα και το μυαλό της Μαντλίν Ολμπράιτ κατά τη διάρκεια των νατοϊκών βομβαρδισμών στη Σερβία, από όπου έμαθαν οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ είχε ένα παθολογικό μίσος για τους Σλάβους και ήθελε διακαώς την υφαρπαγή των πλούσιων κοιτασμάτων των χωρών του πρώην Ανατολικού Μπλοκ.

Από τα «ντοκουμέντα» που κυκλοφορούν αδέσποτα στο ίντερνετ μαθαίνει κανείς ότι η αμερικανική πρεσβεία στη Ρωσία είχε τον δικό της «ψυχοτρονικό εξοπλισμό για τον επηρεασμό των Μοσχοβιτών», όταν έλαβε χώρα ένας παρασκηνιακός πόλεμος για την απεμπλοκή από την αμερικανική ψυχική επιρροή!

Η ψυχοτρονική εξελίχθηκε μέσα σε απόρρητα επιστημονικά εργαστήρια των ΗΠΑ και της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, πάντα κάτω από την αυστηρή επίβλεψη του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών, με τα πειράματα να αφορούν στην παρακολούθησης εξ αποστάσεως (remote viewing) και την εκπαίδευση ψυχοχειριστών ώστε να εμπλακούν σε ανορθόδοξες επιχειρήσεις συλλογής πληροφοριών. Οι «πολεμιστές του μέλλοντος», όπως ονομάστηκαν, εκτελούσαν και συνεχίζουν να εκτελούν μια σειρά από αποστολές «ψυχικής κατασκοπείας» στο πλαίσιο μιας αναίμακτης μορφής πολέμου. Τα όπλα τους είναι η διόραση, η παρακολούθηση εξ αποστάσεως, η ψυχοκίνηση, η τηλεπάθεια, οι σκεπτο-ενεργειακές ασπίδες, το ψυχικό σαμποτάζ, η μεταβίβαση της σκέψης και άλλα τέτοια υπέροχα…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar BEAST 666

  Εμενα με ξεχασατε?

 2. avatar Σπυκων

  Ο ΓΑΠ σε ποια περιπτωση ανοικει ;

  1. avatar Αγγελος Sak

   Ο ΓΑΠ που ανήκει; Στα youtube.com/watch?v=-Eodjw-gg_g
   και, youtube.com/watch?v=PRpfKVVkdP8 Μετά έρχεται ο Καμμενος και προτείνει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου!

 3. avatar Αγγελος Sak

  Το παιχνίδι εχει γερές γεωπολιτικές παραμέτρους.Εξ άλλου το περιοδικό Τρίτο Μάτι τα προειδοποιούσε,τεύχος 134,θέρους του 05’,στο «Kόκκινο Xάπι» τα εξής:«Τα σχέδια του Αμερικανοϊσραηλινού άξονα είναι να καταστρέψουν τις ιστορικές αραβικές χώρες για να τις κάνουν κράτη- μαριονέτες.Στόχος τους και τα καθεστώτα στην Αίγυπτο και την Σαουδική Αραβία.Οποιαδήποτε σύγκρουση τους επόμενους μήνες στην Μέση Ανατολή θα τινάξει στον αέρα το σχέδιο του «οδικού χάρτη» της Παλαιστίνης και την αποχώρηση του Ισραήλ από την Γάζα,αυτό άλλωστε επιθυμούν και οι σκληροπυρηνικοί σιωνιστές.Ακόμα,θα μπορούσαν να επιμείνουν σε μια πολιτική «μόνο στην Γάζα»,που θα σήμαινε ότι το Ισραήλ δεν θα αποχωρούσε ποτέ από την Δυτική όχθη.Μια ισχυρή αντεπίθεση της Χαμάς και της ισλαμικής Τζιχάντ,μετά από μια προβοκάτσια και σύγκρουση στην Συρία,θα δώσει στο Ισραήλ την πολυπόθητη ευκαιρία να αρνηθεί οποιοδήποτε σύμφωνο ειρήνης με την παλαιστινιακή Αρχή.Αν το Ιράν ηττηθεί και το Ισραήλ καταλάβει όλη την ιορδανική δυτική όχθη,θα τελειώσει μια και καλή η υπόθεση του Παλαιστινιακού Κράτους.Θα μπορέσουν,έτσι,επίσης να εξοντώσουν και την χασεμιτική δυναστεία της Ιορδανίας και να αποσταθεροποιήσουν όλη την περιοχή.Δεν πρόκειται για συνωμοσιολογίες ούτε για προφητείες .Είναι αυτό που σχεδιάζουν άνθρωποι σαν τον Μάικλ Λήντον και τον Πώλ Γούλφοβιτς.Ο Πόλεμος στο Ιράκ ήταν η αρχή αυτού του Σχεδίου\".

 4. avatar My name is Beck

  Η αναμιξη φαντασιας με πραγματικοτητα ειναι μια μεγαλη και πολυ κερδοσκοπικη βιομηχανια, ιδιαιτερα εδω στην Ελλαδα. Ας ειναι καλα το Τρυπιο Ματι και κατι λιακοπουλοι, πλευρηδες και φυσικα το τεραστιο ποσοστο του Ελληνικου πλυθησμου που απευθυνετε σ\'αυτες τις πηγες για ανεβασει το ηθικο του 🙂

  1. avatar τονι σταρκ

   Μην ξεχνάς τον κατοχικο και τον ελευθερο αετο

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει