Μια άστεγη γυναίκα, βρέθηκε νεκρή μέσα σε εστιατόριο των Mc Donald’s, αφού είχε μείνει ακίνητη για τουλάχιστον 7 ώρες μέχρι κάποιος από τους εκατοντάδες πελάτες και τους δεκάδες υπαλλήλους του προσωπικού που περιφέρονταν στο κατάστημα να αντιληφθεί το θάνατό της.

Η γυναίκα που ήταν άστεγη, βρέθηκε σύμφωνα με την South China Morning Post, να έχει πέσει πάνω σε ένα τραπέζι που βρισκόταν κοντά στις τουαλέτες. Τελικά ένας υπάλληλος του εστιατορίου, αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και κάλεσε την αστυνομία. Η γυναίκα φυσικά ήταν ήδη νεκρή και σώμα της παγωμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες και βάσει του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας, η γυναίκα μπήκε στα Mac Donald’s στις 8:39πμ την περασμένη Παρασκευή, κάθισε σε ένα τραπέζι μέχρι τη στιγμή που έπεσε πάνω σε αυτό νεκρή στη 1:20πμ και παρέμεινε σε αυτή τη θέση χωρίς κανείς να ασχοληθεί μαζί της ή να αναρωτηθεί τι είχε συμβεί, μέχρι το πρωί του Σαββάτου στις 8:30. Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο εστιατόριο παραμένει ανοιχτό 24ώρες το 24ωρο.

hong1

Όπως εκτιμάται η γυναίκα ήταν άστεγη και κοιμόταν στον δρόμο ενώ κάποιες φορές επέλεγε να κοιμηθεί σε εστιατόρια της ευρύτερης περιοχής, που μένουν ανοιχτά και κατά τη διάρκεια της νύχτας για να μπορέσει να ζεσταθεί.

Η αστυνομία βέβαια, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάτι το ύποπτο στην περίπτωση του θανάτου της που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια. Από πλευράς του ο εκπρόσωπος του εστιατορίου δήλωσε πως λυπάται για το γεγονός ενώ υποστήριξε πως κάποια από τα μέλη του προσωπικού είδαν τη γυναίκα να κινείται αν και αυτός ο ισχυρισμός δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τις κάμερες παρακολούθησης τουλάχιστον για τις περισσότερες ώρες που η γυναίκα βρισκόταν στο εστιατόριο. Όπως τόνισε πολιτική του καταστήματος είναι να μην ενοχλεί τους πελάτες του. «Καλωσορίζουμε τους πελάτες στο εστιατόριο μας κάθε ώρα και στιγμή και προκειμένου να τους παράσχουμε ένα ευχάριστο περιβάλλον δεν τους ενοχλούμε, αλλά προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αμέσως και κατόπιν αιτήματος»…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.