Μια απατημένη γυναίκα επέλεξε έναν ξεχωριστό τρόπο να παρατήσει τον άντρα της, βροντοφωνάζοντας τα κατορθώματά του μέσω μιας τεράστια πινακίδα σε κεντρική οδική αρτηρία.

Η γυναίκα με το όνομα Λίζα, άφησε ένα μήνυμα σε πινακίδα στην άκρη του δρόμου που θα χρησιμοποιούσε ο σύζυγος την επόμενη μέρα καθώς θα πήγαινε στη δουλειά του.

Ταυτόχρονα βέβαια αμέτρητοι οδηγοί περνώντας από το σημείο πρόσεξαν πως κάποιος Πολ απατά την Λίζα, αφού επέλεξε να τοποθετήσει το μήνυμα της στο Πολυσύχναστο Sheffeild Parkway, μια οδική αρτηρία στο δρόμο για το Νότιο Γιορκσάιρ.

Το μήνυμα της συζύγου έγραφε:

«Στον άπιστο σύζυγό μου Πολ.

Αξίζετε ο ένας στον άλλον. Όταν γυρίσεις σπίτι δεν θα με βρεις εκεί. Καλή διασκέδαση στο δρόμο για την δουλειά. Λίζα»

Το μήνυμα αναρτήθηκε γύρω στις 11:00 το βράδυ και φυσικά μόλις οι περαστικοί το είδαν άρχισαν να το το αναμεταδίδουν μέσω τον κοινωνικών δικτύων διανθίζοντάς το ο καθένας με την προσωπικό του σχόλιο.

cheating

Ο Μαρκ Caterall από την διαφημιστική εταιρεία που πούλησε στη Λίζα τον διαφημιστικό χώρο ανέφερε στην Telegraph πως η απατημένη σύντροφος πλήρωσε 1.000 λίρες για να κάνει την δημοσίευση στον ηλεκτρονικό πίνακα. Το μόνο που ζήτησε ήταν να δημοσιευτεί τις ώρες αιχμής.

Ο συγκεκριμένος οδικός κόμβος άλλωστε είναι σχεδόν καθημερινά κολλημένος εξαιτίας της κίνησης αφού είναι ο μόνος δρόμος για να βγεις και να μπεις στην πόλη.

«Είναι το πιο πολυσύχναστο σημείο της πόλης, οπότε δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του συζύγου της. Νομίζω ότι ζευγάρια με το όνομα Λίζα και Πολ, πέραν του συγκεκριμένου, θα πήραν πολλές κλήσεις εκείνη τη μέρα» συμπλήρωσε ο Caterall υπογραμμίζοντας μάλιστα πως είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύεται ένα τέτοιο μήνυμα στη Βρετανία, σε αντίθεση με τις Ηνωμένες Πολιτείες που έχει ξανασυμβεί.

Τέλος όπως συμπλήρωσε ο διαφημιστής, όταν η Λίζα διαπίστωσε την απιστία του συζύγου της, σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια  την εκδίκησή της, αφού είχε επισκεφτεί το γραφείο πριν από βδομάδες.