Η νέα γενιά των πολυτελών μοτέλ «ημιδιαμονής» στη Βραζιλία προσφέρουν ένα εντυπωσιακό πακέτο παροχών στα ζευγάρια που αναζητούν λίγες στιγμές ιδιωτικότητας μακριά από τα συνήθως γεμάτα κόσμο σπίτια τους.

Η εικόνα τους ήταν κάποτε κακή, ήταν φτηνά και σε πολύ κακή κατάσταση. Αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν και τα μοτέλ αυτά απευθύνονται και στην ελίτ της χώρας που είναι πρόθυμη να ξοδέψει πολλά για να απολαύσει σεξουαλικές εμπειρίες.

Στο Σάο Πάολο τα μοτέλ προσφέρουν στα ζευγάρια πτήση με ελικόπτερο πάνω από την πόλη και βόλτα με λιμουζίνα και σαμπάνια πριν μπουν στο δωμάτιό τους.

Τα δε δωμάτια διαθέτουν από… νεροτσουλήθρα που καταλήγει σε τζακούζι μέχρι τζουκμποξ, ρινγκ του μποξ, αίθουσες σινεμά ενώ υπάρχει και η δυνατότητα προσωπικού… DJ.

Ασφαλώς τέτοιες πολυτέλειες δεν είναι φτηνές και μπορεί να ξεπεράσουν τα 700 ευρώ- καμία σχέση με τα 7 ευρώ την ώρα που κόστιζαν τα ελεεινά μοτέλ του παρελθόντος.

Τα «ροζ μοτέλ» της Βραζιλίας εμφανίστηκαν τη δεκαετία του ’60 και απευθύνονταν στα ζευγάρια που είχαν χαμηλό εισόδημα και δεν είχαν ιδιωτικό χώρο στα σπίτια τους, όπου ζούσαν πολλά μέλη των οικογενειών τους. Πελάτες τους ήταν επίσης και άνδρες που περνούσαν στα δωμάτια τους χρόνο με εκδιδόμενες γυναίκες ή με τις ερωμένες τους.

Σήμερα το κοινό είναι πολύ διαφορετικό. «Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας είναι ζευγάρια που γιορτάζουν πχ κάποια επέτειο ή κάποιο ξεχωριστό γεγονός. Είναι άνθρωποι που θέλουν μια εμπειρία που θα θυμούνται κι όχι μόνο ένα κρεβάτι και σεξ», εξηγεί ο ιδιοκτήτης ενός από τα μοτέλ αυτά.

moth1 moth2 moth3 moth4 moth5 moth6 moth7 moth8 moth9 moth10

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.