Ένας Βούλγαρος υπήκοος επιχείρησε δύο φορές να αυτοκτονήσει πέφτοντας στα νερά ποταμών της Λιόν (κεντροανατολικά), ωστόσο τα σχέδιά του ματαιώθηκαν και τις δύο φορές λόγω της έγκαιρης επέμβασης των αρχών.

Ο άνδρας, ένας άστεγος 27 ετών, πήδηξε αρχικά χθες το πρωί στον ποταμό Σαόν που διαπλέει την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας. Σύντομα οι αστυνομικοί του πέταξαν ένα σκοινί με το οποίο τον τράβηξαν στις όχθες προτού διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα χρειάστηκε να επέμβουν για δεύτερη φορά, καθώς πήδηξε από τη γέφυρα ενός αυτοκινητοδρόμου στον ποταμό Ροδανό αυτήν την φορά.

Μέλη της ομάδας που είναι επιφορτισμένη με τη δημόσια ασφάλεια στον ποταμό επιχείρησαν να τον ανασύρουν από τα νερά του ποταμού. Χρειάστηκε να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες, αφού «τα πόδια του άστεγου είχαν σφηνώσει σε ένα μεγάλο κούτσουρο και εκείνος ήταν εξουθενωμένος».

Οι ομάδες διάσωσης κατάφεραν τελικά να τον απεγκλωβίσουν. Ο άνδρας διακομίστηκε στην ακτή με σκάφος της πυροσβεστικής όπου οι πυροσβέστες τον αναγνώρισαν καθώς τον είχαν ήδη μεταφέρει στο νοσοκομείο το ίδιο πρωί.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.