Η Τζίνα Πουσπίτα από την Ινδονησία εγκατέλειψε την καριέρα της ως μηχανικός αεροσκαφών για να αναλάβει την αποστολή να κηρύσσει το Ισλάμ και να βοηθά νεαρές γυναίκες να «χτίσουν» χαρούμενους γάμους μέσω του καλού σεξ!

Μητέρα τριών παιδιών, η Πουσπίτα υλοποιεί θρησκευτικά προγράμματα μέσω της Λέσχης των Υπάκουων Γυναικών που βασίζεται στην πεποίθηση πως η υγιής και πλήρης σεξουαλική ζωή είναι η θεραπεία για τα περισσότερα δυτικού τύπου προβλήματα όπως το διαζύγιο και η κακοποίηση.

«Οι γυναίκες πρέπει να υπακούν τους άνδρες τους σε όλες τις πτυχές της ζωής όπως η προσφορά φαγητού και ποτών, η φροντίδα για ηρεμία και υποστήριξη αλλά και οι σεξουαλικές σχέσεις», δήλωσε στο Reuters η Πουσπίτα, η οποία μοιράζεται τον σύζυγό της με άλλες τρεις γυναίκες.

Η μουσουλμανική ομάδα, η «Λέσχη Υπάκουων Συζύγων» ενστερνίζεται την άποψη πως το καλό σεξ αποτελεί βάση για υγιείς γάμους και δυνατές κοινωνίες και κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο «ακροατήριο» στην Ινδονησία, την πολυπληθέστερη μουσουλμανική χώρα στον κόσμο, ενώ ήδη δραστηριοποιείται στην Ιορδανία, τη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη και τη Σιγκαπούρη.

Η Λέσχη ιδρύθηκε από την Global Ikhwan, μία εταιρεία από τη Μαλαισία που ήθελε να βοηθήσεις το γυναικείο προσωπικό της να είναι καλές σύζυγοι και παραγωγικές εργαζόμενες.

Η Global Ikhwan έχει συνδεθεί με τη θρησκευτική σέκτα Al-Arqam religious sect που απαγορεύτηκε από την κυβέρνηση το 1994. Πριν από τη Λέσχη των Υπάκουων Συζύγων η εταιρεία είχε ιδρύσει τη Λέσχη Πολυγαμίας που ενθάρρυνε την πολυγαμία μεταξύ των Μουσουλμάνων.

Η Λέσχη των Υπάκουων Συζύγων είναι ανοιχτή σε γυναίκες όλων των θρησκευτικών πεποιθήσεων, τονίζει ωστόσο πως οι διδαχές της βασίζονται στις επιταγές του Ισλάμ που απαιτούν οι γυναίκες να υποτάσσονται στους συζύγους τους και να ικανοποιούν τις ανάγκες τους.