Αυτή είναι η οδυνηρή εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα μια μητέρα με την ετοιμοθάνατη κόρη της που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, θέλοντας να δείξει ότι υποσιτιζόταν. Η Angela Compton παρακολουθούσε το βάρος της κόρης της Kayleigh να αγγίζει τα 31 κιλά, μετά την εσφαλμένη κρίση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ότι η νεαρή δεν ήταν υποσιτισμένη.

Η Kayleigh εισήχθη στο Peterborough City Hospital, μετά από απότομη απώλεια κιλών, από 63 στα 41, καθώς αρρώσταινε κάθε φορά που προσπαθούσε να τραφεί. Μια σειρά από γιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων εξέτασαν την νεαρή, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το πρόβλημα. Οι γιατροί θα έπρεπε να είχαν αρχίσει την διατροφή με ορό – αλλά δεν το έκαναν, όπως καταγγέλλεται.

Η 23χρονη εκκολαπτόμενη φωτογράφος έπεσε σε κώμα από όπου δεν ξύπνησε ποτέ και άφησε τη τελευταία τη αναπνοή από εγκεφαλική βλάβη. Όπως προέκυψε, η άτυχη νεαρή είχε πολύ χαμηλά επίπεδα  σεληνίου – το οποίο προκάλεσε μυϊκή αδυναμία και μειωμένη λειτουργία του ανοσοποιητικού. Τα ευρήματα συντάχθηκαν σε έκθεση έπειτα από καταγγελίες των γονιών της 23χρονης για αμέλεια από την πλευρά των γιατρών και εσφαλμένη διάγνωση.

ksafmagn4 ksafmagn2 ksafmagn3

ksafmagn1