Τι κι αν αρχικά αρνιόταν ότι είναι δική του η φωτογραφία…τελικά ο αμερικανός βουλευτής Αντονι Γουίνερ αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι έστειλε μέσα από το Twitter σε μια νεαρή γυναίκα μία φωτογραφία που τον έδειχνε να φοράει μόνο το μποξεράκι του!

Το σκάνδαλο ξέσπασε όταν διαδικτυακός τόπος συντηρητικών αντιλήψεων ανέφερε ότι από το λογαριασμό του βουλευτή στο Twitter είχε αποσταλεί μια φωτογραφία που δείχνει τον «καβάλο» ενός άνδρα χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό του.

Παρόλο που αρχικά ο άτακτος Αντονι Γουίνερ, αρνήθηκε ότι είναι ο δράστης της …διαδικτυακής παρενόχλησης στη συνέχεια το παραδέχτηκε δηλώνοντας:«Όντως έστειλα πρόστυχες φωτογραφίες σε έξι γυναίκες και στη συνέχεια είπα ψέματα για αυτό. Λυπάμαι ήταν χαζό εκ μέρους μου παρόλα αυτά  δε σκοπεύω να παραιτηθώ».

Λίγες, μόλις, ώρες από τις δηλώσεις του όμως, ο Γουίνερ ήρθε αντιμέτωπος με τις δηλώσεις δυο γυναικών σύμφωνα με τις οποίες ο αμερικανός βουλευτής  χρησιμοποιούσε  για τους πονηρούς σκοπούς του κυβερνητικά τηλέφωνα προκαλώντας έτσι ακόμα περισσότερες αντιδράσεις από το κοινό.