Παρά τις ομοιότητες στην εξωτερική τους εμφάνιση όλα τα δίδυμα έχουν και τις… διαφορές τους. Η 4 ετών Krista λατρεύει την κέτσαπ, ενώ η αδερφή της Tatiana τη σιχαίνεται!

Η μητέρα τους το κατάλαβε όταν μια μέρα είδε την Krista να τρώει την κέτσαπ της και την ίδια στιγμή η Tatiana έκανε μια περίεργη γκριμάτσα, βγάζοντας έξω τη γλώσσα της… παρόλο που δεν είχε ακουμπήσει καν την κόκκινη σως.
Είναι ένα από τα περιστατικά που έχουν αφήσει έκπληκτους τους γιατρούς του British Columbia, που έχουν αναλάβει την παρακολούθηση των σιαμαίων κοριτσιών και τους κάνουν να πιστεύουν ότι οι δύο μικρούλες μοιράζονται έναν εγκέφαλο!

Οι γιατροί εκτιμούν ότι οι αδερφούλες μοιράζονται το τμήμα του εγκεφάλου που ονομάζεται «θάλαμος» και το οποίο στέλνει τις σωματικές αισθήσεις και τις κινητικές λειτουργίες στον εγκεφαλικό φλοιό.

Με άλλα λόγια κάθε μία από τις μικρές μπορεί να δει μέσα από τα μάτια της άλλης και ίσως και να «ακούσει» τις σκέψεις της άλλης!

Μιλώντας στους New York Times η μητέρα Felicia Simms, αποκαλύπτει ότι όταν το ένα από τα δυο παιδιά έχει τα μάτια του κλειστά, μπορεί με ακρίβεια να πει τι βλέπει το άλλο εκείνη την ώρα.

Ένα στα 2,5 εκατομμύρια διδύμων γεννιούνται με αυτή τη σπάνια πάθηση (craniopagus), εξαιτίας της οποίας τα κρανία είναι ενωμένα.