Η Melissa Redmond δε θα ξεχάσει ποτέ την ημέρα που οι γιατροί της ανακοίνωναν ότι το 8 εβδομάδων έμβρυο που κυοφορούσε είχε πεθάνει μέσα στη μήτρα της και ότι ο οργανισμός της το είχε αποβάλλει.

Πριν από λίγες ημέρες η Melissa γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της… που οι γιατροί είχαν ξεγράψει!

Οι γιατροί της συνέστησαν φαρμακευτική αγωγή, αλλά το ένστικτο της μητρότητας την οδήγησε στο να πάρει μια δεύτερη γνώμη!

Προς έκπληξή της την ενημέρωσαν ότι όχι μόνο δεν είχε αποβάλλει, αλλά κυοφορούσε ένα υγιέστατο μωράκι!

Η Melissa είχε ήδη δύο ακόμη παιδάκια όταν είχε μείνει έγκυος το 2009, ενώ είχε αποβάλλει τέσσερις φορές. Έτσι οι γιατροί της συνέστησαν να κάνει υπερηχογράφημα στις έξι και στις οκτώ εβδομάδες της κύησης, προκειμένου να ελέγχουν καλύτερα την πορεία της εγκυμοσύνης!

Η περίπτωσή της προκάλεσε αντιδράσεις και ήταν η αφορμή για να ελεγχθούν οι υπηρεσίες παροχής φροντίδας σε εγκυμονούσες στην Ιρλανδία. Από τους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι το ίδιο πράγμα συνέβη σε άλλες 23 γυναίκες κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών.

Όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα νέα, η ίδια και ο σύζυγός της προγραμμάτισαν να υποβληθεί σε απόξεση δύο ημέρες μετά, για να αφαιρεθεί από τον οργανισμό της το νεκρό έμβρυο!

Η ίδια όμως, έχοντας ζήσει την εμπειρία της αποβολής τέσσερις φορές, «ένιωθε» ότι ήταν έγκυος ακόμη και έτσι πήγε να δει έναν άλλο γιατρό! Τώρα κρατά στα χέρια της το μικρούλη Michael και δεν πιστεύει ότι η περιπέτειά της έληξε ευχάριστα!