Κληρονομία ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων άφησε πίσω του ο Αυστραλός επιχειρηματίας Χέρμαν Ροκφέλερ, ο οποίος δολοφονήθηκε μετά από λογομαχία για μια ομαδική ερωτική συνεύρεση που δεν έγινε.

Το γεγονός ότι ο Ροκφέλερ δεν άφησε διαθήκη, σημαίνει ότι πολλοί θα είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν μερίδιο της αμύθητης κληρονομιάς, εκτός βέβαια της απατημένης συζύγου του. Ανάμεσά τους και μια πρώην ερωμένη του με την οποία είχε πολύχρονο δεσμό.

Όπως είναι γνωστό η άγρια δολοφονία του Ροκφέλερ πριν από μερικούς μήνες έγινε αιτία να αποκαλυφθεί η γεμάτη ερωτικά μυστικά, τριπλή ζωή που ζούσε για δεκαετίες. Όταν εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον περασμένο Ιανουάριο, ακόμη και η επί 27 έτη ερωμένη του δεν φανταζόταν καν πως λίγο καιρό μετά θα μάθαινε πως οι ερωτικές αναζητήσεις του αγαπημένου της δεν… περιορίζονταν μόνο στην ίδια, αφού ο Ροκφέλερ είχε μία έφεση στις ομαδικές ερωτικές συνευρέσεις.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται η 41χρονη Μπερναντέτ Ντένι και ο 57χρονος σύντροφός της Μάριο Σέμπρι, που ομολόγησαν την αποτρόπαια πράξη τους.

Όπως ισχυρίστηκαν, δολοφόνησαν τον Χέρμαν Ροκφέλερ, έπειτα από τον σύντομο διαπληκτισμό που είχαν μαζί του, όταν εκείνος κατέφθασε στο σπίτι τους μόνος, χωρίς δηλαδή τη δική του παρτενέρ.

Στην ανακάλυψη των δολοφόνων, σύμφωνα με τις αυστραλιανές αρχές, καταλυτικό ρόλο δεν έπαιξε η νόμιμη σύζυγός του, αλλά η ερωμένη του Λίζα, που ήταν και ο μοναδικός άνθρωπος που γνώριζε πως ο Ροκφέλερ διατηρούσε κρυφό κινητό τηλέφωνο. Τελικά αποκαλύφθηκε πως κατείχε πέντε μυστικά κινητά.