Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Ένα σχέδιο συμφωνίας για τα πυρηνικά θα είναι έτοιμο «εντός δύο ή τριών ημερών». Αυτό δήλωσε σήμερα ο Ιρανός Υπουργός Εξωτερικών, Αμπάς Αραγτσί. Η δήλωση αυτή έρχεται σε συνέχεια του τελεσίγραφου που απηύθυνε ο Ντόναλντ Τραμπ προς την Τεχεράνη. Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συνέχισε λέγοντας ότι, μόλις είναι έτοιμο το σχέδιο συμφωνίας, θα το παρουσιάσει στις ΗΠΑ.

«Το επόμενο βήμα για μένα είναι να παρουσιάσω μια πρόταση για μια πιθανή συμφωνία στους Αμερικανούς ομολόγους μου», τον απεσταλμένο Στιβ Γουίτκοφ και τον γαμπρό του Αμερικανού Προέδρου Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, δήλωσε στο MSNBC ο Αμπάς Αραγτσί.

«Νομίζω ότι θα είναι έτοιμο εντός δύο ή τριών ημερών», πρόσθεσε ο Ιρανός ΥΠΕΞ, ο οποίος ηγήθηκε της ιρανικής αντιπροσωπείας στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ στη Γενεύη την Τρίτη, που έγιναν υπό τη μεσολάβηση του Ομάν, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.