Έχουν περάσει επτά ημέρες από την εξαφάνιση της 18χρονης Λετίτσια στην περιοχή Pornic της Γαλλίας και η άτυχη κοπέλα θεωρείται πλέον νεκρή παρότι δεν έχει ακόμα εντοπιστεί το πτώμα της.

Οι αρχές «χτενίζουν» τη ευρύτερη περιοχή από όπου εξαφανίστηκε η 18χρονη, με το βάρος να ρίχνεται κυρίως σε εννέα δύτες που κάνουν έρευνες σε παρακείμενη λίμνη.

Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί δήλωσε πως τις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση με την οικογένεια της άτυχης κοπέλας, ζητώντας παράλληλα από τα μέλη του γαλλικού κοινοβουλίου να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες σε ό,τι αφορά την παραβατικότητα σεξουαλικής φύσης.

Ο θάνατος της νεαρής Λετίτσια, που ζούσε με ανάδοχη οικογένεια έπειτα από μια ταραγμένη παιδική ηλικία, έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη στην κοινωνία του Pornic που βρίσκεται στα δυτικά της Γαλλίας, κοντά στην πόλη Nantes.

Τη Δευτέρα οργανώθηκε σιωπηλή πορεία διαμαρτυρίας στη μνήμη της.

Η Λετίτσια είχε φύγει από τη δουλειά της την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 10 το βράδυ και στη συνέχεια μάρτυρες την είδαν με τον Tony Meilhon, ο οποίος θεωρείται και βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 20ης Ιανουαρίου, η αδελφή της ειδοποίησε τις αρχές όταν ανακάλυψε το σκούτερ της πεσμένο σε απόσταση μερικών μέτρων από το σπίτι τους…