Αίσιο τέλος είχε μία υπόθεση εξαφάνισης ενός 4χρονου αγοριού στην Καλιφόρνια.

Ο μικρός χάθηκε από την κατασκήνωση και βρέθηκε ύστερα από 22 ώρες στην έρημο.

Μία ομάδα έρευνας και διάσωσης περίπου 50 αξιωματικών και εθελοντών στην Καλιφόρνια ξεκίνησε γύρω στις 11 το πρωί της 20ης Ιουνίου επιχείρηση, αφού ο 4χρονος αναφέρθηκε ως εξαφανισμένος από την κατασκήνωση που περιβάλλεται από πυκνό δάσος βόρεια του Φρέσνο.

Το αγόρι εθεάθη τελευταία φορά να φορά ένα σορτς και ένα μπλουζάκι, δήλωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Φρέσνο. Γύρω στις 8 το πρωί της 21ης Ιουνίου, το αγόρι ανακαλύφθηκε σε καλή κατάσταση «κουλουριασμένο κάτω από ένα δέντρο» κοντά σε μια λίμνη περίπου τέσσερα χιλιόμετρα από την κατασκήνωση «Rancheria» όπου βρισκόταν η οικογένειά του.

4 Year Old Boy Found Safe in Woods

After missing for 22 hours, search and rescue team members found Cristian Ramirez nestled under a tree near Huntington Lake.He was hungry and exhausted, but otherwise in good health. We got him a sandwich and then carried him out to be reunited with Mom and Dad. 🙏🏻🙏🏽🙏🏿

Posted by Fresno County Sheriff's Office on Friday, June 21, 2024

«Ήταν πεινασμένος και εξαντλημένος, αλλά κατά τα άλλα ήταν καλά στην υγεία του. Του πήραμε ένα σάντουιτς και μετά τον μεταφέραμε για να ξαναβρεθούν με τη μαμά και τον μπαμπά», ανέφερε το γραφείο του σερίφη στις 22 Ιουνίου μέσω Facebook.