Μια νεαρή γυναίκα αγόρασε σχετικά φθηνά ένα συνηθισμένο βαν και μέσα σε λίγους μήνες το μετέτρεψε σε πολυτελές σπίτι αξίας 235.000 δολαρίων, διαθέτοντας πολλές ανέσεις, αλλά και ιδιαίτερη αισθητική.

Η 24χρονη Abbe Minor μένει στο Σαν Ντιέγκο και είναι διακοσμήτρια οχημάτων, κυρίως τροχόσπιτων, επειδή τα τελευταία αποφέρουν μεγάλο κέρδος.

Μιλώντας στο Business Insider δήλωσε πως αγοράζει τα οχήματα και τα διαμορφώνει, ενώ στη συνέχεια τα πουλάει, με το κέρδος κατά μέσο όσο να είναι 60.000 δολάρια.

Ωστόσο, με την τελευταία δημιουργία της αποφάσισε να είναι πιο δημιουργική, οπότε τον Απρίλιο του 2023 αγόρασε μια Mercedes-Benz Sprinter του 2022 για 66.000 δολάρια, με στόχο να διερευνήσει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της.

Το εσωτερικό του οχήματος

Ξοδεύοντας συνολικά 140.000 δολάρια λοιπόν, πρόσθεσε κουζίνα, κρεβάτι, μπάνιο και άλλες ανέσεις μέσα στο όχημα. Επίσης, τοποθέτησε εσωτερικούς τοίχους με Tadelakt, έναν σοβά που χρησιμοποιείται στη μαροκινή αρχιτεκτονική, ενώ έβαλε και fiberglass στο βαν.

Παράλληλα, έβαλε σοβά και κόντρα πλακέ από βαλτική σημύδα, ενώ πρόσθεσε και κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους.

Μέσα σε εννέα μήνες αναδιαμόρφωσε πλήρως το βαν, με τη νέα τιμή του να αγγίζει τα 235.000 δολάρια, αλλά με την Abbe Minor να σκέφτεται να το κρατήσει για τον εαυτό της, αφού το χαρακτηρίζει «έργο τέχνης».