Ο Χαβιέρ Μιλέι και η Φατίμα Φλόρες αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, με το ζευγάρι να χωρίζει, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων του προέδρου της Αργεντινής, που προκύπτουν από το απαιτητικό του πρόγραμμα.

Οι Buenos Aires Times αναφέρουν ότι το ζευγάρι ήρθε κοντά πριν από οκτώ μήνες κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Μιλέι, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητό.

Ωστόσο, μετά την ορκωμοσία του Μιλέι στην προεδρία της Αργεντινής, απέκτησε βεβαρυμένο πρόγραμμα, σε βαθμό που δεν μπορούσε να δει την αγαπημένη του. Ταυτόχρονα, επαγγελματικές υποχρεώσεις της Φλόρες την αναγκάζουν να λείπει από τη χώρα, οπότε αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

Ο Χαβιέρ Μιλέι φιλάει παθιασμένα την Φατίμα Φλόρες, τη μέρα που κέρδισε τις εκλογές στην Αργεντινή

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μιλέι σε ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ, έγραψε πως «αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη σχέση μας και να διατηρήσουμε έναν δεσμό φιλίας, δεδομένου του πώς αισθανόμαστε ο ένας για τον άλλον και πόσο αγαπάμε, σεβόμαστε και θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον».

«Τους τελευταίους μήνες έχω πολλές απαιτήσεις λόγω της προεδρίας μου και η Φλόρεζ έχει λάβει πολλές προτάσεις εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. Δεδομένων αυτών των συνθηκών, θα έπρεπε να ζούμε χωριστά, κάτι που καθιστούσε δύσκολο να έχουμε μια φυσιολογική σχέση», έγραψε στη συνέχεια.

«Το σύνθετο έργο που αντιμετωπίζω σήμερα και που μου εμπιστεύτηκαν οι Αργεντινοί, μας οδήγησε να ζούμε χώρια, καθιστώντας αδύνατη τη σχέση ζευγαριού που θα θέλαμε να έχουμε, παρά το πόσο αγαπιόμαστε», σημείωσε στην ανάρτηση.