Είναι ευρέως γνωστή για τις μιμήσεις που κάνει και κυρίως εκείνη της Κριστίνα Φερνάντεζ στην Αργεντινή. Εδώ και λίγους μήνες είναι η σύντροφος ενός από τους μεγαλύτερους πολιτικούς της αντιπάλους, του Χαβιέρ Μιλέι, ο οποίος είναι ο επόμενος πρόεδρος της χώρας.

Πέρα όμως από το διάσημο ειδύλλιό της, η Φάτιμα Φλόρες είναι μια γνωστή ηθοποιός και κωμικός, που γεμίζει τα θέατρα της Αργεντινής εδώ και χρόνια, κυρίως με τις παραστάσεις της όπου μιμείται πολυάριθμες προσωπικότητες. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα όπως το Periodismo para todos, με παρουσιαστή τον Jorge Lanata, και το Bailando por un sueño με τον Marcelo Tinelli.

Ακόμη και όταν την καλούν σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις, είναι σύνηθες να της ζητούν να κάνει μια σειρά από μιμήσεις, τη μία μετά την άλλη, και μπορεί, χωρίς να τη βοηθούν μάσκες ή κοστούμια, να ενσαρκώσει περισσότερους από είκοσι χαρακτήρες από ηθοποιούς και παρουσιαστές της αργεντίνικης τηλεόρασης.

Φάτιμα είναι το καλλιτεχνικό της όνομα. Το πραγματικό της όνομα είναι María Eugenia, είναι 42 ετών και μεγάλωσε στο Olivos, μια γειτονιά στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Αργεντινής, όπου βρίσκεται η προεδρική κατοικία, σύμφωνα με το CNN.

Το ψευδώνυμό της, όπως έχει πει σε πολλές συνεντεύξεις της, υιοθετήθηκε από την ίδια μετά από πρόταση του πρώην συζύγου της, Νορμπέρτο Μάρκος, τον οποίο γνώρισε στο Περού όταν πήγε να εργαστεί το 2001 και ο οποίος μέχρι τις αρχές του έτους ήταν και ο παραγωγός της.

Ύστερα από 22 χρόνια σχέσης, ο χωρισμός τους απασχόλησε στις αρχές του έτους τα τοπικά ψυχαγωγικά προγράμματα και τις ιστοσελίδες, όπως και το νέο της ειδύλλιο με τον εκλεγμένο πρόεδρο.

Ήταν μια εβδομάδα μετά τις προκριματικές εκλογές, στις 13 Αυγούστου, όταν ανακοινώθηκε ότι ο άκρως φιλελεύθερος Χαβιέρ Μιλέι είχε σχέση με τη Φλόρες.