Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ένας 28χρονος, ο οποίος τον Μάρτιο του 2023 σκότωσε τη 26χρονη σύντροφό του, την τεμάχισε σε περισσότερα από 200 κομμάτια και στη συνέχεια πλήρωσε 50 λίρες σε έναν φίλο του για να την ξεφορτωθεί πετώντας τα μέλη της σε ένα ποτάμι.

Ο Νίκολας Μέτσον, 28 ετών, μαχαίρωσε τη Χόλι Μπράμλεϊ, 26 ετών, τουλάχιστον τέσσερις φορές στο διαμέρισμά του στο Λινκολνσάιρ της ανατολικής Αγγλίας και προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του αγοράζοντας μεγάλες ποσότητες προϊόντων καθαρισμού.

«Η αιτία θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί δεδομένου του τρόπου με τον οποίο μεταχειρίστηκες το σώμα της Χόλι αφού τη σκότωσες» είπε ο δικαστής, απευθυνόμενος στον δράστη, κατά την ανάγνωση της ποινής.

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Πριν βρεθούν τα λείψανά της και ενώ η Χόλι αγνοούνταν, η αστυνομία του Lincolnshire επισκέφθηκε το διαμέρισμα στο οποίο ζούσε μαζί με τον δολοφόνο της, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του είχε φύγει από το σπίτι τους στις 19 Μαρτίου με δύο μέλη μιας τοπικής ομάδας κρίσης ψυχικής υγείας.

Οι αστυνομικοί παρατήρησαν, όπως αναφέρει η Daily Mail, μια «έντονη μυρωδιά χλωρίνης και αμμωνίας» στο διαμέρισμα, εντόπισαν ένα πριόνι σε μια πετσέτα, ματωμένα σεντόνια στο μπάνιο τους και μια μεγάλη κηλίδα αίματος στο πάτωμα του υπνοδωματίου τους.

Αφού ανακάλυψαν ότι όσα τους είχε πει ο Μέτσον για την εξαφάνιση της γυναίκας του ήταν ψέματα, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της.

Μια έρευνα στο κινητό του τηλέφωνο αποκάλυψε ότι ο Μέτσον είχε κάνει αναζητήσεις στο Google, όπως «πώς να ξεφορτωθώ ένα πτώμα;», «Τι επιδόματα μπορώ να πάρω αν πεθάνει η γυναίκα μου;» και «Συγχωρεί ο Θεός τον φόνο;».

Τις ημέρες που ακολούθησαν τη δολοφονία της συζύγου του, ο Μέτσον χρησιμοποίησε τον λογαριασμό της στο Facebook για να στείλει μηνύματα στους φίλους της και να τους ξεγελάσει ότι ήταν ακόμα ζωντανή ενώ έστελνε στον εαυτό του χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό.