Εσπευσμένα στα επείγοντα του νοσοκομείου μεταφέρθηκε μια γυναίκα που έτρωγε σνακ, γιατί για άγνωστο λόγο κατάπιε ένα καρφί που κόλλησε στο λαιμό της και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα.

Η 68χρονη Celia Tello τον Φεβρουάριο αγόρασε φλούδες χοιρινού κρέατος και έκατσε σπίτι της για να φάει. Κάποια στιγμή όμως, ένιωσε μια ενόχληση στον λαιμό και νόμιζε πως κατάπιε κατά λάθος ένα κόκκαλο. Στη συνέχεια, έκανε εμετό με αίμα και δεν μπορούσε να αναπνεύσει, οπότε κάλεσε ασθενοφόρο.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της New York Post, οι γιατροί ανακάλυψαν πως το αντικείμενο ήταν ένα καρφί και μάλιστα είχε τρυπήσει τις καρωτίδες της, ενώ φαινόταν στις ακτινογραφίες να προεξέχει.

«Ανοίξαμε προσεκτικά μια τομή και αφαιρέσαμε το καρφί. Ήμασταν ιδιαίτερα προσεκτικοί, για να μην κόψουμε από λάθος κάποια αρτηρία», είπε ο χειρουργός Diego Cuipal

Η γυναίκα έχει αναρρώσει πλέον και έχει μόνο ένα μικρό σημάδι στο λαιμό, ενώ σχετικά με τον τρόπο που κατέληξε το καρφί στο στόμα της ακόμη και σήμερα δεν έχει βρει απάντηση.