Βαρύ είναι το κλίμα στην Τουρκία ενόψει των δημοτικών εκλογών.Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Εκρέμ Ιμάμογλου φαίνεται να έχουν βγάλει τα μαχαίρια ενώ το «φως» βλέπουν λεπτομέρειες που αφορούν τις στοίβες χρημάτων που φέρεται να έχουν διακινηθεί.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης 20/3 από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης «Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης είναι στην επικαιρότητα μόνο για τις στοίβες χρημάτων».

«Κατάλαβε πως θα χάσει τις εκλογές. Έτσι ξεκίνησαν τα ψέματα και τις συνωμοσίες» λέει ο Ιμάμογλου για τον Ερντογάν

«Όταν τους ρωτάτε λένε πως με αυτά τα χρήματα αγοράστηκε κτίριο για το κόμμα τους. Όμως κανένας δεν μπορεί να εξηγήσει κάτι. Το ποσό που κυκλοφορεί είναι δυσανάλογο σε σχέση με αυτό που πληρώθηκε. Ο μητροπολιτικός δήμος της Κωνσταντινούπολης δεν έρχεται στην επικαιρότητα με τα έργα του και με τα επιτεύγματα του, αλλά με τις στοίβες των χαρτονομισμάτων τα οποία κυκλοφορούν» επεσήμανε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Στα λεγόμενα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απάντησε ο Εκρέμ Ιμάμογλου λέγοντας: «Έχουν ελπίδες με μονταρισμένες εικόνες, με συνωμοσίες και τις προκλήσεις. Αν θέλετε γράψτε επιστολές, αν θέλετε κάντε μοντάζ, αν θέλετε να πάτε και στο Χόλιγουντ για να κάνετε γυρίσματα ταινίας. Όμως αυτόν τον λαό δεν μπορείτε να τον ξεγελάσετε».