Τραγική ήταν η κατάληξη του πάρτι αρραβώνων ενός νεαρού ζευγαριού, καθώς ο άντρας που ήταν αστυνομικός στο επάγγελμα, σκοτώθηκε μπροστά στην οικογένεια του, πέφτοντας και κόβοντας την καρωτίδα στο λαιμό του.

Το περιστατικό έγινε στην Αυστραλία το βράδυ της Κυριακής και θύμα είναι ο 29χρονος Liam Trimmer που κατάγονταν από τη Βρετανία και είχε διακριθεί, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ως αξιωματικός ειδικής ομάδας που κυνηγούσε εμπόρους ναρκωτικών.

Η The Sun αναφέρει ότι εκείνη τη μέρα όλη η οικογένεια ήταν μαζεμένη σπίτι του, όπου γιόρταζαν τον αρραβώνα του με τη σύντροφό του Lilly Watts. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο άνδρας έχασε την ισορροπία του και έπεσε, με αποτέλεσμα να κόψει την καρωτίδα στο λαιμό του.

Οι τραυματιοφορείς ανταποκρίθηκαν γρήγορα και έφτασαν αμέσως στο σημείο, όμως ήταν αργά, αφού ο 29χρονος ξεψύχησε μπροστά στους οικείους του, λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας.

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά το τραγικό περιστατικό η συντετριμμένη σύντροφός του λόγω έντονης αδιαθεσίας πήγε στο γιατρό και ανακάλυψε πως είναι έγκυος στο παιδί του Liam.

«Θα είναι πάντα ο έρωτας της ζωής μου και θα φροντίσω το παιδί μας να μάθει πόσο υπέροχος άνθρωπος ήταν», είπε η Lilly σε δηλώσεις που έκανε για την απώλεια του συντρόφου της.