Ένας παντρεμένος πατέρας ισχυρίζεται ότι δεν σταμάτησε στιγμή να απατάει τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί εδώ και 12 χρόνια, ενώ όχι μόνο αισθάνεται περήφανος, αλλά εξιτάρεται και στην ιδέα ότι μπορεί να γίνει αντιληπτός.

Ο άνδρας έγραψε ανώνυμα στην The Sun, τονίζοντας ότι ποτέ δεν φλερτάρει τις καθηγήτριες των παιδιών, όποιες κι αν είναι οι περιστάσεις, επειδή «είναι εργαζόμενες που προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο». Δεν ισχύει όμως και το ίδιο για τις μητέρες που πάνε τα παιδιά στο σχολείο.

«Οι μητέρες είναι ο πιο εύκολος στόχος, ειδικά όταν περιμένουμε στην πύλη να σχολάσουν τα παιδιά. Οι περισσότερες έχουν ξεχάσει τον έρωτα και το σεξ, ενώ είναι εγκλωβισμένες στο γάμο τους», σημείωσε στο άρθρο.

Άντρας βάζει την βέρα του σε τσέπη

Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι την τωρινή περίοδο μιλάει με τρεις γυναίκες, ενώ πρόσθεσε για τον ίδιο ότι «κάποιοι μπορεί να ισχυριστούν ότι είμαι κοινωνιοπαθής. Άλλοι μπορεί να με αποκαλούν θρύλο. Αλλά δεν είμαι τίποτα από τα δύο. Είμαι απλώς ένας συνηθισμένος άνθρωπος, που στην καλύτερη να πάρω 7 στα 10. Δεν είμαι πλούσιος ή όμορφος».

Έτσι, φλερτάρει συνέχεια με μητέρες άλλων παιδιών και ισχυρίζεται πως έχει κοιμηθεί με αρκετές από αυτές, ενώ αποκαλεί τη σύζυγο και τις ερωμένες «μωράκι», ώστε να μην υπάρξει κάποιο μπέρδεμα και αποκαλυφθεί η κρυφή ζωή του.

«Πώς μπορώ να αντισταθώ, όταν τόσες γυναίκες έχουν τα μάτια τους στραμμένα πάνω μου;», ισχυρίστηκε και σημείωσε πως αν η σύζυγος καταλάβει κάτι κάποια στιγμή, ο ίδιος θα στεναχωρηθεί μεν, αλλά δεν θα μετανιώσει για κάτι.