Προβλήματα με τα παιδιά της αντιμετωπίζει μια μητέρα, καθώς οι δυο 12χρονοι γιοι της φοράνε ακόμη πάνα, γιατί βρέχουν το κρεβάτι το βράδυ, ενώ η μεγαλύτερη κόρη της τους κοροϊδεύει για αυτό τον λόγο.

Η γυναίκα ανέφερε ότι οι γιοι λερώνουν τακτικά το κρεβάτι, οπότε δεν τους έβγαλε την πάνα, γιατί δεν προλαβαίνει να αλλάζει τακτικά τα σεντόνια. Παράλληλα, η 16χρονη κόρη κάνει τη ζωή τους κόλαση και τους παρενοχλεί σε βαθμό που δεν θέλουν να συζητάνε για το συγκεκριμένο θέμα.

«Τα δίδυμα αγόρια μου, 12 ετών, φοράνε πάνες καθώς εξακολουθούν να βρέχουν το κρεβάτι τους. Η αδελφή τους, 16 ετών, αρέσκεται να τα κοροϊδεύει. Τα προσβάλει με το παραμικρό και τα φωνάζει μωρά. Τι μπορώ να κάνω;», έγραψε σε ανάρτηση στο Quora, σύμφωνα με τη Mirror.

Ορισμένοι χρήστες λοιπόν, πρότειναν στη μητέρα να κάνει μια σοβαρή κουβέντα με την κόρη, όπου θα εξηγήσει ότι το πείραγμα έχει όρια και πως έχει περάσει κόκκινες γραμμές, με αποτέλεσμα να παρενοχλεί τα αδέρφια της κι ας μην το καταλαβαίνει.

Επίσης, άλλοι πρότειναν να πάει στον γιατρό τα αγόρια, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να αντιμετωπίζουν πρόβλημα, λόγω της ακράτειας σε αυτή την ηλικία.

Μερικοί όμως, επέρριψαν ευθύνες στη γυναίκα για την κατάσταση που επικρατεί σπίτι της, αναφέροντας ότι «δεν είναι φυσιολογικό να είναι 12 ετών και να μην έχουν βγάλει την πάνα», οπότε θα πρέπει να λύσει το συγκεκριμένο ζήτημα, αν θέλει να σταματήσει η κόρη να ενοχλεί τα μικρότερα αδέρφια.