Μια νύφη και ένας γαμπρός πέρασαν την ημέρα του γάμου τους στο νοσοκομείο μετά την κατάρρευση τμήματος ενός ιστορικού χώρου στην Τοσκάνη το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Paolo Mugnaini και η ιταλοαμερικανίδα νύφη του, Valeria Ybarra, και οι δύο 26 ετών, είχαν καλέσει περίπου 150 άτομα στον γάμο τους στο πρώην μοναστήρι Giaccherino στην Pistoia της Ιταλίας, σύμφωνα με την Corriere Fiorentino.

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα, λίγο πριν από τις 20:00 το βράδυ, καθώς οι περίπου 60 καλεσμένοι, που είχαν παραμείνει στον γάμο, χόρευαν, το πάτωμα κατέρρευσε, προκαλώντας στιγμές πανικού.

Ο γαμπρός, Mugnaini, δήλωσε στους γιατρούς ότι «όλοι ήταν ευτυχισμένοι» προτού το πάτωμα υποχωρήσει, σύμφωνα με την Corriere della Sera.

«Ξαφνικά, βρέθηκα σε άλλη διάσταση, στο σκοτάδι, στο κενό», είπε, σύμφωνα με την Corriere della Sera. «Σε μια στιγμή, άκουσα σώματα να πέφτουν πάνω μου, μαζί με μπάζα κάθε είδους, σκόνη, θραύσματα».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, είπε ότι είδε τον καλύτερό του φίλο με μια πληγή στο κεφάλι και άρχισε να φωνάζει τη νέα του σύζυγο, φοβούμενος ότι είχε θαφτεί κάτω από τα χαλάσματα.

Το ζευγάρι ξαναβρέθηκε και εισήχθη σε κοντινό νοσοκομείο. Πήραν εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα, όπως μεταδίδει το Business Insider.