Μια εκπαιδευτικός στο Κεντάκι των ΗΠΑ παραδέχεται ότι έκανε σεξ με «πολλούς» εφήβους, ενώ εργαζόταν σε σχολείο. Η 38χρονη Έλεν Φίλιπς ομολόγησε την Παρασκευή την ενοχή της στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Λέξινγκτον για απόπειρα διαδικτυακής παρακίνησης ανηλίκου σε σεξουαλική συμπεριφορά, ανακοίνωσαν οι εισαγγελείς.

Τα θύματά της ήταν αγόρια ηλικίας μεταξύ 14 και 16 ετών από τις κομητείες Boyle και Garrard και μερικές φορές φέρεται να έκανε σεξ με πολλά αγόρια ταυτόχρονα.

Τώρα αντιμετωπίζει μέγιστη ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας απολογίας της, η Φίλιπς παραδέχτηκε συγκεκριμένα ότι προσπάθησε να πείσει ένα 15χρονο αγόρι να βγει κρυφά από το σπίτι του για να συναντηθούν για σεξ στις 22 Δεκεμβρίου 2022. Έστελνε μηνύματα στο θύμα στο Facebook και προσπαθούσε επανειλημμένα να τον βγάλει από το σπίτι του, δήλωσαν οι εισαγγελείς.

Όταν το αγόρι της είπε ότι δεν μπορούσε να φύγει, εκείνη του πρόσφερε αλκοόλ και στοματικό σεξ αν μπορούσε να το σκάσει κρυφά.

Η Φίλιπς τού είπε ακόμη και δικαιολογίες που θα μπορούσε να πει στη μητέρα του σχετικά με το γιατί έπρεπε να φύγει από το σπίτι. Τελικά δεν συναντήθηκε με τη βοηθό καθηγητή εκείνο το βράδυ.

Επικοινωνούσε με τα άλλα θύματά της μέσω Snapchat, Facebook και γραπτών μηνυμάτων για να τους συναντήσει για σεξ.

Ellen Shell, 38, is accused of having “sexual intercourse on three occasions with two 16-year-old boys,” according to a criminal complaint filed in the case.

Posted by LEX 18 on Thursday, April 13, 2023

Μια από τις μητέρες των θυμάτων, η οποία θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, δήλωσε στο FOX 56 πως ο γιος της τής είπε ότι «τους έφερε αλκοόλ 3 με 4 φορές. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω το μέγεθος αυτού που έχει κάνει».

Τελικά συνελήφθη τον Απρίλιο του 2023, όταν δύο ανήλικοι προσήλθαν και είπαν ότι τους είχε βιάσει σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις μεταξύ 6 Ιουλίου και 15 Αυγούστου 2022, όταν και οι δύο ήταν 16 ετών.

Σημειώνεται πως οι εισαγγελείς της πολιτείας θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να αποσύρουν τις κατηγορίες ως αποτέλεσμα της ομοσπονδιακής ομολογίας ενοχής της Φίλιπς, σύμφωνα με τη New York Post.