Μια γυναίκα που εργάζεται ως υπεύθυνη διαχείρισης ακινήτων και διατηρεί τη δική της εταιρεία με την επωνυμία «Webb & Baker», δεν περίμενε ποτέ τα απίθανα αιτήματα που δέχεται από τους πλούσιους πελάτες της.

Η 51χρονη Emily Webb-Doskow έδωσε συνέντευξη στο Business Insider και ανέφερε ότι η ομάδα της διαχειρίζεται τους παρόχους υπηρεσιών, από τους κηπουρούς και τους υδραυλικούς, μέχρι την διοργάνωση πάρτυ, ενώ μπορεί να αναλάβει και τα διαδικαστικά της ταφής ενός προσώπου.

Χρεώνει με την ώρα και συνήθως πρέπει να εργαστεί το λιγότερο 3-4 ώρες την ημέρα για κάθε πελάτη. «Είναι μια δουλειά σχέσεων, και ειλικρινά το απολαμβάνω τόσο πολύ. Έχω γνωρίσει τόσους πολλούς εξαιρετικούς ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, αν και η καθημερινή αρμοδιότητα είναι η συντήρηση του σπιτιού, μπορεί να δεχτεί κι άλλα αιτήματα, όπως μια φορά που μια πελάτισσα ζήτησε ένα ζευγάρι έγκυων αγελάδων. Η γυναίκα είχε πάθος με την αναγεννητική κτηνοτροφία και ήθελε τα ζώα να κυοφορούν, ώστε να προσφέρουν καλύτερης ποιότητας γάλα.

Μάλιστα, μια άλλη φορά ζητήθηκε από το προσωπικό της να κάνουν τους πορτιέρηδες σε ένα πάρτυ και να καταγράψουν όλους τους καλεσμένους που δεν είχαν πρόσκληση. «Έπρεπε να γράψουμε ένα – ένα τα ονόματα και τον τρόπο που ήρθαν. Την επόμενη μέρα δημοσιεύτηκαν σε τοπικές εφημερίδες lifestyle», είπε και σημείωσε πως ήταν η χειρότερη εμπειρία της.

Πάρτι

Ωστόσο, ξεχώρισε τη συνεργασία με μια συγγραφέα, καθώς αν και ασυνήθιστη, λειτούργησε άψογα. Σύμφωνα με τους όρους που έθεσε η πελάτισσα, το προσωπικό απαγορεύονταν να έρθει σε επαφή μαζί της, να της μιλήσει ή να κάνει φασαρία. Παράλληλα, έπρεπε να εισέρχεται στους χώρους του σπιτιού μόνο αν απουσίαζε και η επικοινωνία διεξάγονταν μέσω τηλεφώνου ή email.

«Ήταν τόσο παράξενο, γιατί ουσιαστικά έπρεπε να την αποφεύγουμε και να βρούμε τρόπο να της μιλήσουμε, χωρίς να έρθουμε σε επαφή μαζί της», είπε η Emily Webb-Doskow και την χαρακτήρισε ως ευχάριστη εμπειρία.