Τη γη κάτω από τα πόδια του έχασε ένας άνδρας και παίρνει διαζύγιο μετά από 20 χρόνια γάμου, γιατί ανακάλυψε ότι η σύζυγός τον απάτησε στο κολέγιο, καθώς κοιμήθηκε με περισσότερους από 10 άνδρες.

Γράφοντας ανώνυμα στο Reddit, υποστήριξε ότι εκείνη είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη και έκαναν σχέση στο Γυμνάσιο, ενώ παντρεύτηκαν μετά την αποφοίτηση τους από το κολέγιο. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους απέκτησαν δύο παιδιά -ηλικίας 17 και 19 ετών-, αλλά πρόσφατα έμαθε για τις απιστίες της, ανέφερε η Mirror.

Συγκεκριμένα, λίγες μέρες πριν την Πρωτοχρονιά βγήκαν με παλιούς φίλους από την εποχή που πήγαιναν στο κολέγιο. Τότε, η πρώην συγκάτοικος της συζύγου ξεκίνησε να εξιστορεί το έξαλλο παρελθόν της φίλης της και πήγε να πει μια ιστορία της. Εκείνη την διέκοψε όμως και τόνισε πως νιώθει άβολα, ενώ ο άντρας αντιλήφθηκε ότι κάτι πήγαινε λάθος, με έναν άλλο φίλο να του λέει «το βράδυ πρέπει να κάνεις μια σοβαρή κουβέντα μαζί της για το παρελθόν».

Άντρας στενοχωρημένος κάθεται στον καναπέ

Μόλις επέστρεψαν σπίτι, έμαθε ότι εκείνη κοιμήθηκε με τουλάχιστον 10 άνδρες, γιατί «ήταν νέα» και «δεν ήξερε αν ο έρωτας τους θα κρατούσε». Ωστόσο, το χειρότερο της υπόθεσης είναι πως τού είχε συστήσει τους τότε εραστές ως φίλους και μάλιστα με ορισμένους διατηρούσε επαφή μέχρι και σήμερα.

«Δεν μπορώ να συγχωρήσω τις απιστίες της, ειδικά για το γεγονός ότι έγιναν με τόσο βάρβαρο τρόπο. Οι φίλοι μου λένε να μην χωρίσω, αλλά δεν αντέχω. Δεν μπορώ να την εμπιστευτώ ξανά», έγραψε ο άντρας στην ανάρτηση.

Ορισμένοι χρήστες του Reddit διαφώνησαν και ανέφεραν πως ό,τι έγινε αφορά το παρελθόν, ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι πρέπει να χωρίσει, αφού όχι μόνο τον απάτησε, αλλά έφτασε και στο σημείο να συστήνει τους εραστές και «να πει την αλήθεια, γιατί αναγκάστηκε».