Μια γυναίκα βίωσε την απιστία με τον χειρότερο τρόπο, γιατί μετά τη γέννηση του παιδιού της, ανακάλυψε ότι ο σύζυγος διατηρούσε παράλληλη σχέση με ένα όχι τυχαίο πρόσωπο, αλλά με την ίδια της την μητέρα.

Η Laci Jane σε βίντεο που ανήρτησε στα social media, σύμφωνα με την The Sun, εξήγησε πως πριν από 14 χρόνια έγινε μαμά για πρώτη φορά και ταυτόχρονα αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας. Τότε, ο σύζυγος αποκάλυψε ότι την απατάει και μάλιστα με την μητέρα της.

«Μόλις ομολόγησε την πράξη του, επέστρεψα σπίτι και βρήκα την μητέρα μου να περιμένει. “Τι σου ανέφερε; Τι ψέματα αράδιασε;”, είπε και απάντησα “πρέπει να φύγεις από το σπίτι μου» σημείωσε η γυναίκα και περιέγραψε τον τρόπο που επιβεβαίωσε την παράνομη σχέση.

«Σε κατάσταση πανικού, πήρε τηλέφωνο τη γιαγιά μου και είπε: “Ξέρεις ότι ο γαμπρός μου με χτυπάει και εγώ δεν μιλώ επίτηδες. Τώρα, λέει ότι είμαστε σε σχέση. Πες ότι δεν είναι αλήθεια”. Εγώ ποτέ δεν αποκάλυψα τι ανέφερε εκείνος, αλλά εκείνη ήξερε. Έτσι, βεβαιώθηκα πως είχαν σχέση», ανέφερε η Laci Jane.

Έπειτα, είπε ότι εδώ και 14 χρόνια δεν έχει μιλήσει με τη μητέρα της, η οποία όχι μόνο συνεχίζει να αρνείται το γεγονός, αλλά προσπάθησε να πάρει το σπίτι της και να την καταστρέψει οικονομικά, θεωρώντας πως έχει αδικηθεί. Εντούτοις, επικοινωνεί με τον πρώην σύζυγο λόγω του παιδιού της, ενώ «μέχρι και σήμερα ζητάει συγγνώμη και δεν αλλάζει λέξη στην αφήγηση για τη σχέση με τη μητέρα μου».